Osprzęt ma dobry
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
z tym lustrem chodzi o to, że jak jakiś snajper zacznie w niego mierzyć, zobaczy siebie więc nie będzie strzelać ze strachu, że się postrzeli... proste
Up hahahaha co ty ćpiesz:D
KORD 12.7 mm, ładna maszynka do robienia mięsa mielonego.
To jest jakaś wersja DSzK a nie Kord.
Tu można kupić:-->
sprzetmilitarny.pl/index.php?z=1&m=&id=1962
wiec to tak teraz wyglada bycie snajperem? juz nie 1 shot 1 kill tylko wyjeb jak najwiecej pociskow a ktorys trafi?
a komara tym upoluje?
Bo to jest Heavy Sniper ;]. normalnie niedługo nową klase w codzie zrobią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów