Całe dwie sztuki. Myślę, że to kontynuacja tego: sadistic.pl/kompilacja-trafien-snajperow-isis-vt432555.htm
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Widać koledzy z US Army to dobrzy szkoleniowcy.. mogą być z siebie dumni!
Przed oglądaniem dajcie MUTE. Ta muzyka bardziej ryje beret, niż kula ze snajperki...
Serio muszę tłumaczyć, że dzięki takim filmikom zdobywają uznanie u pojebanych ludzi?!
To jest ich propaganda a więc jej szerzenie można podpiąć pod zdradę.
Radson napisał/a:
Z tymi smugowymi na początku - odważnie.
Szczerze polecam zmianę podkładu na
Myślę, że użyli ich w celu ewentualnego skorygowania ognia.
Zawsze mnie zastanawiało jaranie się snajperami. Siedzi taki kilometr albo półtora kilometra od celu, zakamuflowany i z dużą optyką. Pomijając, że niektórzy walą z konkretnych działek. Koleś może wyjebać masę ludzi i do usranej go nie znajdą. Najgorsze gówno jest tam gdzie facet musi wejść do budynku, albo oddział który musi się ostrzeliwać z wrogiem siedzącym kilkaset metrów dalej. Konwój który musi się bronić etc albo... kolo na którego poluje snajper...
niegrzech napisał/a:
Serio muszę tłumaczyć, że dzięki takim filmikom zdobywają uznanie u pojebanych ludzi?!
Można też wyciągać z nich wnioski pozwalające na skuteczniejszą walkę z tym ścierwem. Hamowanie czegokolwiek jest hamowaniem wszystkiego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów