Opis na zdjęciu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
już nie pamiętam kiedy miałem kaca od alko.. wystarczy sie przed spaniem napić dużo wody, ja wypijam pół litra naraz i tylko wstanę lać o 5 rano, a o 9 jak nowo narodzony
niby mnie jeszcze nie puściło ale jak zobaczyłem kielichy to cofki mnie opętały...
Saafa dobrze prawisz. Ja zapomniałem o tym rytuale i teraz morda się nie cieszy
Saafa dobrze prawisz. Ja zapomniałem o tym rytuale i teraz morda się nie cieszy
Student i czysta de luxe ? No bez przesady...
Wchodzę na scenę, ring.
Rozdaję karty jak Don King
*
chyba kogoś kto to wymyślił nigdy nie zmęczył PRAWDZIWY kac... wtedy medycznie mówiąc perystaltyka nie pracuje i NIC nie da się zjeść, jedynym ratunkiem jest pierdolniecie klina, zajaranie szluga, zwrócenie klina po szlugu, jebniecie drugiego klina, 6 alka-seltserów, szlug, rzyg po alka-seltserach i szlugu, 3 klin i możemy start the day, a jeść zachce sie dopiero popołudniu
czy ja wiem, na kaca tłusty kebab z konkretnym chili i jakieś alko na deser ;]
miałem raz takiego kaca że od 10 rano do godziny 17nastej leżałem na trawie przed domkiem letniskowym i nie mogłem się nawet ruszyć bo mi tak nie dobrze było, a jak zrobiłem łyk herbaty o 11 to momentalnie rzyg. Nikomu nie życzę takiego kaca, ale był jeden plus tego wszystkiego, że fajnie się opaliłem na słońcu . I oczywiście od godziny 18 znowu piwko
Pleso93 napisał/a:
No pewnie dwa piwa i bania życia . Ogólnie to nie wiem czy miałeś tyle alko na swojej 18nastce (o ile takową już miałeś), co ja zapakowany cały bagażnik Berlingo. I nie, to nie był 1litr na dziesięciuFishak, no popatrz, a ja nigdy nie miałem kaca, trzymam formę i na imprezkach zawsze się dobrze bawię
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów