Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
damian_tcv 2012-10-28, 22:30
Jebać donka jebać jarka zresztą co to za różnica, będzie lepiej jak zapakuje się cały rząd to tupolewa i zrobi się rekonstrukcje wydarzeń z 2010 roku. Wtedy byłaby nadzieja

i materiał na harda:D
Zgłoś
AmorPatriae 2012-10-28, 22:38 5
@up GI0BaL
ty jesteś kurwa naprawdę takim trepem czy gdzies to przeczytałeś? Podwyższając podatki ratuje kraj? Partia z nazwy liberalna? Podwyższając podatki się niszczy kraj i to jest zwykłe dojenie narodu przez grupę zorganizowanych kryminalistów. Czy podwyższając podatki przeciętny kowalski ma więcej pieniędzy żeby iść do warzywniaka i kupić więcej warzyw na obiad? NIE KURWA! Ma mniej pieniędzy i kupi też kurwa mniej! Popyt napędza podaż, a podatki zmniejszają podaż bo ludzie wydają mniej pieniędzy i dają innym mniej zarobić i tak sie nakręca ta komunistyczno-socjalistyczna spirala.
Zgłoś
Gl0BaL 2012-10-28, 22:49
@UP
Jeśli nie wiesz do czego służą podatki (na pewno nie na warzywa dla Jana Kowalskiego) oraz nie umiesz czytać ze zrozumieniem (bo gdzie napisałem ze dzięki podatkom Kowalski będzie miał co żreć) to skończ waść pierdolić, wstydu oszczędź...

Dla twojej informacji:
Podatki napychają kieszenie dla rządu, na te wszystkie gówna na które rząd zobowiązał się wykładać pieniądze...
Ma ich coraz więcej, dlatego nie pierdolniemy od bankructwa.
Problemem jest to ze powyrzynamy sami siebie. Bo tak jak już napisałeś nie mamy kurwa nic. Ok zgodzę się. Ale to nie znaczy że wydajemy mniej... Pamiętaj że pieniądz to tylko dokument wartości. A prawdziwym pieniądzem jest robocizna ludzka, bo to właśnie praca napędza gospodarkę, a nie to ile wydajemy pieniędzy. Bez różnicy ile wydajemy, zapierdalamy cały czas tak samo ciężko, i chuja z tego mamy. Ja tylko powiedziałem że dzięki Tuskowi na pewno nie zbankrutujemy. Zmniejszył dziurę w budżecie za czasów PiSu, który najebał dużo długów, bo zgrywał bohatera...

Ale ok, jak jesteś za PiS (ja jestem za zamachem stanu, rozjebaniem 10 tupolewów i zrobieniu czystki), to idź wierz w Jara i jego super moce, może zbuduje Ci chatę za darmo... I zniży podatki do takiego stopnia, że będzie nam się żyło 10 x lepiej, ale tylko przez parę lat bo potem cała gospodarka pójdzie w pizdu.
Zgłoś
d................s 2012-10-28, 23:03
@up
Wydzieraj się na wiecach mały Korwinisto.
Twoje gadanie i tak nic nie da, i tak jest nie poparte żadnymi konkretami, i tak nie wnosi absolutnie nic do nadziei, czy pomysłu na władzę, więc jest ono po prostu zbędnym mieleniem jęzora.
Płaczcie, płaczcie sobie, że bida, że krach, że nędza i afryka, że tusek, że rusek, że jarek i lewak, że ci nas wyzwolą (choć TA CIEMNA MASA nie głosuje na nich... Ach, gdyby doszli do władzy, to na pewno zrobiliby porządek!). Nie dziwcie się przy tym, że niektórzy będą się już niecierpliwić, gdy przeczytają kolejny, niemalże identyczny, komentarz-apel.

edit: @up, up.
Zgłoś
Svenlee 2012-10-28, 23:24 1
@up co Ty pierdolisz? Jaki kurwa Korwinisto? To zwykły lewak bez mózgu, zapatrzony w TVN.
@Global - krzyżyk na drogę. "Podatki napychają kieszenie dla rządu, na te wszystkie gówna na które rząd zobowiązał się wykładać pieniądze... " hmm czyli rząd ma więcej kasy? I co w związku z tym? 3 miliony ludzi żyją niegodnie jak zwierzęta i zamiast im pomóc to refunduje się pierdolone In Vitro. No kurwa. Wyłącz TV i poczytaj normalne strony prócz wp, onet i pudelka.
*edit* i jeszcze powiedz mi, jaką obietnicę spełnił teraźniejszy rząd bo jakoś nic mi do głowy nie przychodzi. A czekaj, wiem! Obniżenie podatków. Chociaż..
Zgłoś
Witkens 2012-10-29, 0:10
salve789 napisał/a:

dalej sobie robicie jaja z kozla ofiarnego Jara - a tymaczasem ludzie beda "popelniac samobojstwa" dojebia nam 99procent vatu, bedziemy placic 300x wiecej za ruski gaz niz inne kraje europy, wszyscy pomimo ze beda mieszkac w kartonach i wpierdal#$&#& gruz to dalej beda smiali sie z Jara i alika...

Chłopie, pierdolnij się w głowę...

I CHUJ!
Zgłoś
midnightc 2012-10-29, 0:20
salve789 napisał/a:

dalej sobie robicie jaja z kozla ofiarnego Jara - a tymaczasem ludzie beda "popelniac samobojstwa" dojebia nam 99procent vatu, bedziemy placic 300x wiecej za ruski gaz niz inne kraje europy, wszyscy pomimo ze beda mieszkac w kartonach i wpierdal#$&#& gruz to dalej beda smiali sie z Jara i alika...

Bo Jaro jest obecnie największym wrogiem narodu, to z jego winy Tuski rządzą i będą rządzić dopóki Jaro nie odejdzie z polityki.
Zgłoś
Ranger 2012-10-29, 0:22
Problemem tego kraju jest to, że ludzie dostrzegają tylko te partie polityczne o których jest głośno w telewizji. W konsekwencji na kogo by obecnie nie zagłosowali to nadal w tym kraju będzie chujnia.
Jeśli ktoś ma dylemat czy głosować na Ryżego czy na Jarka to jest po prostu politycznym ignorantem, a to właśnie ci skurwiele głosują za tymi samymi ryjami przy korycie.

Mieliśmy na dwóch najważniejszych stanowiskach braci Kaczyńskich i co ? Było lepiej ? Bo z tego, co pamiętam to właśnie od tych czasów w Polsce zaczęło się robić poważne gnojowisko, które Rudy i spółka ciągle poszerzają...

A no tak, jest jeszcze Ruch Palikota, który ma program popierdolony jak dziecko z downem podłączone do prądu, ale kretyni głosują, ''bo zalegalizuje'' oraz partia Korwina, który oprócz kilku rozsądnych pomysłów ma też górę średniowiecznego pierdolenia, ale głosy zdobywa, ''bo nie jest mainstreamowy''.
I jak w tym kraju ma być dobrze skoro ludzie mający polityczną świadomość wolą stąd spierdolić albo wstrzymać się od głosu(bo partie mające jakiś pomysł na ten kraj mają żenująco niski procent poparcia), a do urn idzie motłoch pełen kretynów i ludzi dla których największe znaczenie w programie wyborczym ma sztama z radiem Maryja ?
Zgłoś
artemi 2012-10-29, 0:52 2
Jest Wam tak źle? A co zrobiliście by było lepiej? Już mnie szlag trafia jak każdy zna się na wszystkim od architektonicznych pierdół na Stadionie Narodowym po prywatyzację szpitali. Skoro wiecie jak powinno być to czemu Wy się do rządzenia nie pchacie? Sprawa z ACTA pokazała jak wielką siłą jest internet i do jak wielu ludzi można dzięki niemu dotrzeć, nie musząc wywalać fortuny na kampanie telewizyjne. Proszę bardzo, wejdźcie sobie na np. forum inicjatywy "Polski 2.0 - Polski nowej generacji" (lub jakiekolwiek innej inicjatywy) i ogłoście swoje genialne pomysły, a nie pod zwykłym kawałem się napinacie.

Jedni jak nie ulegają defetyzmowi sianemu przez PiS (sieją go od 5 lat, a dziwnym trafem Rostowski znowu dostał nagrodę dla Ministra Finansów Roku od serwisu Emerging Markets np. paradoks?) to wierzą w remedium na wszystko w postaci Korwina/Palikota/wstaw co chcesz albo są wiernymi fanami PO. Zamiast po prostu pomyśleć i wykonywać porządnie to co do nas należy. Bo kto stoi za biurokracją, olewactwem, mitowisizmem? Sami politycy z Tuskiem na czele? Wy wszyscy porządni i wspaniali, stroniący od układów, korupcji, przykładający się do pracy, ale ludzie wokół niedobrzy, prawda?

A jaka była frekwencja na ostatnich wyborach? Niesamowite 48,92% czyli mniej niż połowa z 31mln uprawnionych. Na PO głosowało ok. 5,5mln, na PiS 4mln....ponad 15mln nie ruszyło dupy sprzed tv...
Zgłoś
d................s 2012-10-29, 2:30
Svenlee napisał/a:

@up co Ty pierdolisz? Jaki kurwa Korwinisto? To zwykły lewak bez mózgu, zapatrzony w TVN.
@Global - krzyżyk na drogę. "Podatki napychają kieszenie dla rządu, na te wszystkie gówna na które rząd zobowiązał się wykładać pieniądze... " hmm czyli rząd ma więcej kasy? I co w związku z tym? 3 miliony ludzi żyją niegodnie jak zwierzęta i zamiast im pomóc to refunduje się pierdolone In Vitro. No kurwa. Wyłącz TV i poczytaj normalne strony prócz wp, onet i pudelka.
*edit* i jeszcze powiedz mi, jaką obietnicę spełnił teraźniejszy rząd bo jakoś nic mi do głowy nie przychodzi. A czekaj, wiem! Obniżenie podatków. Chociaż..

Nie przeczytałeś całego postu kolego. Smutne - niby chcesz dyskutować, a tak naprawdę chcesz się po prostu delektować melodią swojego głosu, czy tam słowa.

Czy ważnym jest to, czy pieprzy lewak, czy może znów pomiot Korwina? Te zapatrzone w TVN lewaki, tak samo nie mają pojęcia o czym piszą, jak ty. Czyli: rzucasz populistyczne hasła, bez wgłębiania się i analizowania konkretnych wskaźników gospodarczych. Niechbyś miał i racje - nie zmaże jednak to z ciebie piętna skazy, którą się chwalisz: że nie rozumiesz zasad funkcjonowania gospodarki i polityki, a wnioski odnośnie tych, zapożyczyłeś z ust innych dłużników.
Zgłoś
Kultren 2012-10-29, 7:46
@salve789
A akurat co do gazu to "Jarosław Polskę Zbaw" chciał kupować Rosyjski gaz od Niemiec. Bo strzelił focha oczywiście bo mu brata zamordowali jak sądzi
Zgłoś
pakicito 2012-10-29, 7:50 2
Cytat:

Tusk ten kraj, niestety muszę to przyznać, ratuje przed kryzysem.

dzięki, że dałeś się pośmiać
Zgłoś
masabitumiczna 2012-10-29, 8:44
A ileż to podatków i o ile podniósł Tusk (poza 1 punktem procentowym VAT'u) ?
Jarek chce Budapesztu nad Wisłą, a na Węgrzech jest 27% VAT...

Ten rząd przynajmniej podniósł wynagrodzenie minimalne, a od 2013 ma być znów podniesione.
Zgłoś
mr_9mm 2012-10-29, 9:41 1
Svenlee napisał/a:

hahaha nie jestem z Jarkiem ale mozecie sie smiac, bo z ostatnich sadazy widzialem, ze ma najwieksze poparcie.

Powinieneś zapierdalać w kopalni z łańcuchem u nogi, by zwrócić pieniądze państwu za swoją edukacje.

Zgłoś
gitbejbe 2012-10-29, 10:13 2

Dokurwcie na youtube czy gdzieś debate po expoze tuska, tą ostatnią i wcześniejszą. MAm tutaj głównie na myśli uczestnictwo nowej grupy którą jest palikot. Śledze tego chuja dłuższy czas i jak żadna inna partia, zawsze gdy występuje to pierdoli o tym co trzeba. Kokretnie i na temat ! Ma sporo dobrych pomysłów lecz nie wszystkie, ale to jedyna kurwa partia która cały czas mówi o tym co trzeba zmienic i jakie popełnia się teraz błedy. Kurwa a inni ? Właśnie te expoze jest pieknym przykładem tego na czym komu zależy. Tusk ucieka od debaty z PIS, pierdoli swoje słynne " jest źle, będzie gorzej ale jest dobrze". PIS na mównicy jak w chujowym kabarecie którego nikt nie chce oglądać po za swoją własną obsadą. Wytykanie , pierdolenie , obrażanie,,, kurwa i to wszystko w rządzie, taki jest właśnie pis. Chujów bym rostrzelał za samo to jak jawnie dziela nas wszystkich na PRZAWDZIWYCH Polaków, żydów i komuchów, a radio maryja dalej pierze głowy tym starym, biednym ale i równie pojebanym ludziom.
Piszeczie dlaczego my młodzi się za to nie wezmiemy i siedzimy na dupie. Bo do 24roku życia przeciętna młoda osoba siedzi na studiach i ma wszystko w dupie. Nieliczne jednostki wystawią nosa dalej niż tylko co weekendowe imprezy. Gdy studia się kończa i zaczyna się życie, nagle niespodziewanie zaczyna docierać to jaka w polsce jest chujnia i trzeba stąd spierdalać. Tylko wtedy nie ma już czasu na to aby myśleć o chuj chudzi w tej Polsce. Dobra , wyjebane mam ... ide srać... pozdro
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów