📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciemnogród no kurwa.... Wszyscy trąbią, że od '112 lat' ... a tak na prawdę, to jeden wielki fake z tymi latami, polecam wykopać sobie artykuł -> wykop.pl/ramka/1778668/pierwszy-snieg-w-kairze-od-112-lat-media-podaja...
Wszyscy się dali nabrać ^_^ tylko jedna stacja tv wysiliła się, aby sprawdzić fakty i zapytać...
Wszyscy się dali nabrać ^_^ tylko jedna stacja tv wysiliła się, aby sprawdzić fakty i zapytać...
bialyjelen2 napisał/a:
globalne ocieplenie przybyło do egiptu
Najogólniej: działalność człowieka polega na emitowaniu energii cieplnej a to z kolei prowadzi do podniesienia temp. w niektórych miejscach. Z tych miejsc uwaniana jest z kolei energia, która zakłoca dotychczasowy przepływ energii na Ziemi powodując zmiany w klimacie. Oczywiście takie zmiany można nazwać "ewolucją" klimaty jednak są one powodowane przez człowieka.
szatanskipaczek napisał/a:
dzięki za informacje bo nie mam okien w domu...
Mieszkasz w piramidzie?
A dla odmiany u mnie niedawno koło domu zajebało śniegiem to do brzucha sięgało... psu. Jak był mruz to chodził z taką wielką lodową kulą przylepioną do chuja. Odrazu dodam, że to nie mój tylko sąsiada.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów