Ups... Problem techniczny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widać, że nikt go nie nauczył co i jak. Do tego pośpiech i mamy materiał.
Pamiętam, że też mi chwilę zajęło ogarnięcie jak się porządnie ustawić, ale później idzie już lekko.
Pamiętam, że też mi chwilę zajęło ogarnięcie jak się porządnie ustawić, ale później idzie już lekko.
Snowboard się nie nadaje ani na orczyki ani na wyciągi krzesełkowe, gdzie deska placze się na miejscach osób obok. Z tym powinni wpuszczać tylk na snowparki z buta i nigdzie indziej.
A mógł obie nogi mieć wpięte. Dużo łatwiej sterować.
no debil a wy się smiejecie
tadek899 napisał/a:
mnie bardziej zastanawia czemu on tak kurwa w samej koszulce pracuje.
Jak to samej? Przecież ma kamizelkę.
mnie bardziej zastanawia czemu on tak kurwa w samej koszulce pracuje.
Jak to samej? Przecież ma kamizelkę.
4 valles Veysonaz, piękne miejsce
Jak mnie to śmieszy jak na stok narciarski przychodzą wielcy to snowboardziści z najnowszymi deskami i ciuszkami za kilka tysiaków, po chwili okazuje się że nie potrafią na tym jeździć.
Następnie przychodzi "jasiu" ze starą deską i w starym ubraniu nie od pary, zaczyna wywijać cuuuda na desce.
Podobnie jest z nartami im modniej ubrany tym większa ciota.
Następnie przychodzi "jasiu" ze starą deską i w starym ubraniu nie od pary, zaczyna wywijać cuuuda na desce.
Podobnie jest z nartami im modniej ubrany tym większa ciota.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów