📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdyby zamiast kaczynskiego i obamy byli jacys murzyni albo zydzie to byłoby smieszne a tak to nie jest? los
piwo zasłuzone
piwo zasłuzone
ja mam nick murzyn xD
ja wiem czemu Was nie smieszy. bo murzyn rzuca w bialego. gdyby bylo odwrotnie to by bylo smieszniej nie? ;]
PS: zajebiste xD
PS: zajebiste xD
żałosne to są posty wnoszące wiele jak, 'żałosne'
zajebiste, szczególnie mina kaczyńskiego 'idź, bo jak ci jebne...' :rotfl:
zajebiste, szczególnie mina kaczyńskiego 'idź, bo jak ci jebne...' :rotfl:
Pooshkins zaskocze cie ale to sadistic a nie forum polityczne, wiec posty "zal" sa jaknajbardziej na miejscu :]
słowa "zal" to uzywa niedorozwinieta młodziez - pokolenie naszej klasy, super nani i innych tego typu cholerstwa
ostatnie zdjecie w polaczeniu z komentarzem rozbraja.... XD
sakara87 napisał/a:
słowa "zal" to uzywa niedorozwinieta młodziez - pokolenie naszej klasy, super nani i innych tego typu cholerstwa
A to już swoją drogą
jaki żal dobre to jest a ci co tak pisza to nic innego nie wymysla a zeby zaistniec na sadisticu to pisza tylko ''żal" bo to słowo tylko znaja
przecież to jest fantastyczne! idealnie dobrany tekst do mimiki, zwłaszcza ostatnie foto
dragu16, to co napisałeś jest tak idiotyczne jak komentarze typu: 'kto nie da piwa, ten ciota'.
Sądząc po tym, masz jakieś 12 latek.
Sądząc po tym, masz jakieś 12 latek.
oj tutaj was zaskocze, bo nic innego nie pasuje do tego "dobrego humoru" i mega dobrego zdjecia oprocz "zal"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów