📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
programista4k napisał/a:
gruba
Lepsza niż większość plastikowych patyków z ustami jak by je osa ugryzła
Gruba dziewczyna, która chwali się dużymi cyckami to jak bezrobotny, który chwali się dużą ilością wolnego czasu.
venezia21 napisał/a:
Lepsza niż większość plastikowych patyków z ustami jak by je osa ugryzła
Grubasy musza sobie jakos wytlumaczyc fakt ze te grube jedynie sa w ich zasiegu
Proszę bardzo, podajcie tam link koledze XD
xnxx-sex-videos com/video/5895796511
tylko kropke wstawcie między s a com
xnxx-sex-videos com/video/5895796511
tylko kropke wstawcie między s a com
programista4k napisał/a:
gruba
Pierdolisz pan, zdrowa kobitka ładna buzia i kawał ciałka. Widać potencjał, ona jakby się odchudziła to była by zajebista. Jak dla mnie świetna
Pitok napisał/a:
Cycki niby są, ale tłusta. Pewnie jak zdejmie stanik, to będą sięgać pępka.
Nie kumam tych wpisów, zdrowa, naturalna kobita okrąglutka jak ta lala szarpałbym wszystko u niej
Większość z Was swoją sadolową 12 cm kuśką mogłaby zapakować jej co najwyżej w zwały tłuszczu między nogami Ewentualnie zamoczyć końcówę jak się mocno postaracie Niebrzydka z buźki fakt, ale reszta poniżej przeciętnej,cycki też. Pozdr.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów