analogiicznie to koles ogaarnij się ; )))
sluuchajac muzyki typu mandaryna , tepa doodzia itd itp.
jestes dla mnie zerem ! Rock , metal itd niosa najwieksze przeslaanie emocjonalne , w techno czy innych scierwaacxh nie uzyskach tego efektu .....
BTW SOAD jest the best ^^ pozdrawiam faanow ^^
Drobna porada - pij tanie wino i uprawiaj seks analny (w dowolnej konfiguracji) - wtedy NAPRAWDĘ będziesz czciła SzAtAnA.
pozdro dla hejterow, ktorzy nie lubia jak mowi sie cos zuego na ich loffciane kapele xD
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Ktoś potrzebuje mocniejszych argumentów?SOAD i ambitne granie?....
Włącz sobie prawdziwą muzykę. Deep Purple, Led Zeppelin... a nie jakiś gówniany SOAD.
Każdy słucha muzyki jaką lubi, dla jednych jest to takie gówno! a dla innych jest ich życie!! Uważam że każdy powinien akceptować to że ktoś słucha techno, metalu, punczycha, Chopina, bo to kurwa jest pierdolona TOLERANCJA!! której coraz niej na tym świecie i trzeba ją wprowadzić!!!
WIĘC TOLERANCJI TROCHĘ!! jak uważasz że ktoś jest gorszy bo słucha SOAD-u czy czegokolwiek innego to właśnie TY jesteś kompletnym zerem!!! akceptuj to czego inny słucha, będzie się zyło każdemu lepiej!!
Osobiście uwielbiam ten zespół ale tak samo uwielbiam klasyki którymi dla mnie jest np KULT.
jak uważasz że ktoś jest gorszy bo słucha SOAD-u czy czegokolwiek innego to właśnie TY jesteś kompletnym zerem!!! akceptuj to czego inny słucha, będzie się zyło każdemu lepiej!!
otóż to,ja uwielbiam soad mam każdą cd i nawet by mi przez głowę nie przeszło porównywać tego z mandaryna która ''śpiewa '' z playbacku
muzyczny dzihaaaaaaddddd xD
Spinasz poslady, jak stara moherowna. Skoro ktos tej kapeli nie lubi, to chyba jego zdanie, co nie? Tak, jak ty slinisz sie na ich widok, tak ktos ma analogiczne prawo do srania na nich.
Taa. Kocham takie dżihady
Let the flamewar begin!
Moja muzyka jest lepsza od twojej(mimo że nawet nie wiem, czego słuchasz)!
ey... czyli jak słucham polskiej muzyki typu Smolik to nie jestem ambitny, fajny i tak dalej?? (( kurde ;/
Jak dla mnie słuchanie ale słuchanie a nie w tle czynności jest już ambitnym zajęciem, więc jesteś ambitny:)
Jak dla mnie słuchanie ale słuchanie a nie w tle czynności jest już ambitnym zajęciem, więc jesteś ambitny:)
no to jestem ambitny ło jak słodko i po co komu słuchać Syndrome of a down?
Ale nie no pan ambitny, SOADowiec to kurcze mnie powalił i miałem ubaw po pachy;) no nic ciekawe czy będzie się jeszcze bardziej napinać po tym co napisałem hihi
ciekawe czy będzie się jeszcze bardziej napinać po tym co napisałem hihi
Jeżeli będzie to dostanie prezent i Ty też, za prowokowanie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów