sorra18 napisał/a:
@kapral
Kurwa sam zryj wincyj sokolowskiego gowna ktore swieci w ciemnosciach.
I chodzi mi o tatara wiec sie zastanow, niepowinni go sadzic tylko przeprosic ze taka chujnie zapakowali w plastik i dali do sprzedazy. Jak wiecznie bedziemy cicho to niedlugo zamiast miesa beda same emulatory pakowane chermetycznie.
człowieku ograniczony, podaj KONKRETY a nie pierdolisz rzeczy z chmury.
CO TAKIEGO JEST W TYM MIĘSIE, CZEGO NIE MA W INNYM MIĘSIE DOSTĘPNYM NA RYNKU? w czym jest gorsze?
Rozumiesz pytanie? Podałem ci dane o zawartości wołowiny i drobiu w produktach.
własnie najbardziej wkurwia mnie taka szara bezmyślna masa, pozbawiona argumentów. twoje słowa sa jednym wielkim wymysłem. nie masz pojęcia a się wypowiadasz, jesteś pusty jak bęben maszyny losującej. kurwa. i tak nie zrozumiesz.
wolał byś jeść mięso z bakteriami? prosze, pędź kup od rolnika karmiącego świnie najtańszym gównem, będziesz miał świeże mięso a w jelitach mnóstwo pasożytów które w końcu cie zabiją, dostaniesz grzybicy układu pokarmowego, i innych syfów, w ramach jedzenia prosto od pana rolnika - NIE PRZEBADANEGO MIĘSA.
chuj w sumie z tobą, żryj takie może jak znikniesz to podwżyszy się średnie IQ w Polsce.
wielu znajomych pracuje w firmie która zajmuje się przetwórstwem mięsa (nie powiązanej absolutnie z sokołowem) więc wiem jak wygląda badanie laboratoryjne KAŻDEGO kawałka mięsa, przez ręce ilu weterynarzy to przechodzi i jaki jest nacisk na kontrolę aby nie wydostało się NIC co może komuś zaszkodzić.