Zasadniczo chciałem powiedzieć, że ta historia ma związek i zasadniczo pierdole
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sokół utonął w kurwach, pono pierdoli, ogólnie powiedzieli do kamery to co ja mam ochote powiedzieć im.
jak nie macie co mówić to wypierdalajcie i nie odzdzywajcie sie wogóle !!
elokwencja durniów z hip hopa mogła by zawstydzić całą Twoją rodzine ziom. oczywiście nie o wyżej pokazany przykład mi chodzi.
Kurwa dwa śmiecie się odezwały o poziomie intelektu niższym niż puszka po paprykarzu szczecińskim.
Wypierdalać kmioty. Wypowiedzi tak samo inteligentne, jak te wasze przygwizdy.
Wypierdalać kmioty. Wypowiedzi tak samo inteligentne, jak te wasze przygwizdy.
Poziom wypowiedzi naprawdę niski.. ale mało kto mądrze się wypowiada będąc ciągle naćpanym. Matuch90, Baza, myjdupe i reszta pedałów którzy bronią ich mądrości po obejrzeniu tego nagrania wypierdalajcie na YouTube tam macie swoje wspólne grono wzajemnej adoracji w którym można tylko wypowiadać się pozytywnie i besztać każdą osobę która ma odmienne zdanie, tam jest wasze miejsce.
p.s
Bierzcie się w aucie geje.
p.s
Bierzcie się w aucie geje.
Tych 2 ziomali dało się ztrollowac.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Powiem krótko koniec tej rozmowy
Przepraszam bardzo, skoro ja dostaje ostrzeżenie za odpowiedź na zaczepkę pana, który lubi jak się go ten tego w cycki, to ja bardzo uprzejmie proszę, żeby on też dostał.
W końcu kazał się nam (mi i innym użytkownikom) brać w aucie, nazywając nas "gejami"
Bardzo proszę o przykładne ukaranie tego kmiota, który ledwo co na forum się zarejestrował, a już ubliża stałym bywalcom.
W końcu kazał się nam (mi i innym użytkownikom) brać w aucie, nazywając nas "gejami"
Bardzo proszę o przykładne ukaranie tego kmiota, który ledwo co na forum się zarejestrował, a już ubliża stałym bywalcom.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów