Brytole wyjaśniają sobie nieporozumienie gdzieś w galerii handlowej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak można skakać do kogoś a potem się chować za dzieckiem 0 honoru praktyki nabrał chyba od szmatoglowych
Chce się napierdalac, dostaje w ryj, pokazuje dupe i chowa się za mała dziewczynka
Chce się napierdalac, dostaje w ryj, pokazuje dupe i chowa się za mała dziewczynka
parekselans napisał/a:
Kurwa mać, tucznik z dupskiem jak trzydrzwiowa szafa zakłada na siebie babskie leginsy, bo taka jest moda i każdy musi się tak nosić. Ludzi już całkowicie popierdoliło.
Kyrie elejson. Na wszelki wypadek, nie oglądałem
2 śmieci mieszanka z Pakistanu podczas stosunku z cyganem i otyłym Angolem.
zerwikaptur napisał/a:
Mieszkam 15 lat w uk i nigdy posrod tych travelersow nie widzialem typowego cygana .
W uk to cygan to nie nacja a sposob zycia.
Wiekszosc to zajebisci piesciarze tak jak przodkowie tysona furego
Wszyscy mescy przodkowie mistrzowie wielkiej brytanii w walkach na gole piesci
Super te ich zasady piesciarskie- zadnego klinczowania i tylko piesci .
No bo to Irish Travellers, a nie Romowie. To lud koczowniczy, ale nie z Indii, tylko z Irlandii
Polecam film "Przekręt"
Big mać be big mac
Niższemu plecy pękły
A dziecko stoi i obserwuje bo tatuś pozwala...
- Tato jak to dupsko mu się mieści w tych spodniach?
- Nie mieści dlatego dostał..
- Tato jak to dupsko mu się mieści w tych spodniach?
- Nie mieści dlatego dostał..
A tamta kurwa na końcu jest kim? Reżyserem kina akcji że robi jebane cięcie ? chuj jej w dupe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów