📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszyscy narzekają że chujowe, a połowa z nich nigdy w życiu nie trzymała gitary, fakt że z technicznego punktu widzenia Jimmy Page'em to ona nie jest,ani jego żeńskim odpowiednikiem, ja gdy widzę kogoś grającego na gitarze kto nie jest zadnym celebrytą porównuje go do ogólnie polskiego poziomu gitarzystów, fakt mamy dużo dobrych gitarzystów ale i tak ponad 50% z nich nie potrafi nic zagrać w tempo, a metronom to dla nich mitologia grecka. Sam brzdękam od jakiegoś czasu na elektryku lub akustyku ale u kumpla, czasami on mnie czegoś nauczy i powiem szczerze jestem słaby w chuj ale lepszy od 90% znajomych grających na gitarach(ostatnio mamy w mieście wylew metali i kapel rockowych), niektórzy z nich grają po 4 czy 5 lat i chuja potrafią.Po pewnym czasie zacząłem grać na basie i poznałem paru miejscowych basistów jeszcze większa tragedia. Dziewczyna jest ponad naszą krajową jeśli chodzi o umiejętności, z resztą i tak nic nie przebije pewnej gitarzystki która gra w zespole, który dość często gra koncerty.. itp.itd.W ogóle co to nie ona, a wystawia na youtube'a cover Symphony of Destruction, nie wiedząc co to palm mute.
laski potrafia niezle grac, problem z nimi - choc by na tych dwoch filmikach to to, ze nie pokazuja zadnej ekspresji- graja jak automaty. rownie dobrze z taka mina mogly by myc gary albo okdurzac
Ja prdl. Jak to uważasz za piękne to ja się nie dziwie że kobiety teraz wygladaja jak dziwki jak facetom podobaja sie taki kurwy wygladu.
Cytat:
Słaba jest, tu masz lepszą i ładniejszą:
O niebo lepiej, ale gitary z wepchnietym Kaossilatorem to jest kurwa skandal i blaga.
(Oprocz pana Matta Bellamy, jemu wolno wszystko)
Przegladajac yt przypadkowo trafilem jeszcze na taka:
Tez bardzo dobrze gra(po obejrzeniu reszty jej filmow sie przekonasz), a wstawilem ten cover bo ma fajne cycki.
Tez bardzo dobrze gra(po obejrzeniu reszty jej filmow sie przekonasz), a wstawilem ten cover bo ma fajne cycki.
zakochałem się, zwaliłem konia i mi nie przeszło...
Kobiety powinny grać tylko na flecie prostym. Jak flet nie pasuje to do garów!
Cos sobie przypomnialem: Orianthe Panagaris, miala grac z Jacksonem na jego niedoszlej trasie.
Jackson ogolnie lubil promowac dobre gitarzystki, grala u niego legendarna Jennifer Batten, chyba najlepsza gitarniczka w historii (pani grywala z samym Lesem Paulem).
(ale ta czarnulke z linka powyzej to bym uprawial jak splachetko po przodkach)
Jackson ogolnie lubil promowac dobre gitarzystki, grala u niego legendarna Jennifer Batten, chyba najlepsza gitarniczka w historii (pani grywala z samym Lesem Paulem).
(ale ta czarnulke z linka powyzej to bym uprawial jak splachetko po przodkach)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów