18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sonda uliczna jakich wiele
dr_dex • 2019-09-18, 0:11
Ciekawi ludzie, podchwytliwe pytanie i oczywiście nietuzinkowa odpowiedź: słowem wszystko co powinno się pojawić w rasowej sondzie ulicznej.

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
S................r 2019-09-18, 9:22
Roq napisał/a:

Ale to dziewcze musi być płytkie

A tam płytkie, łapę po łokieć byś wsadził.
Zgłoś
otomin 2019-09-18, 9:37 1
Roq napisał/a:

Ale to dziewcze musi być płytkie

Tak płytkie? , co ty nie powiesz ale i tak byś ruchal pierwszy jak połowa sadola. Chuj że tępe ale do ruchania w sam raz
Zgłoś
eaz 2019-09-18, 9:41
de_sade napisał/a:

Ja bym chciał usłyszeć to "Za", które Ty sobie dopowiadasz. Filmikowi na początku brakuje dokładnie tyle, ile ma za dużo na końcu.

Jak się przeprowadzisz do miasta to ci się internet będzie zgadzał. I przestaniesz narzekać na dziury w filmikach. Nic tam nie brakuje.

Sry. Przyczepiłem się bo myślałem, że nie słyszysz dźwięku na początku filmu, a tu faktycznie jest jakiś bubel.
Zgłoś
emperorzbigniew 2019-09-18, 10:45
Wielkości kutasów są zróżnicowane i typowo tak 12 do 16, ale średnia to około 14 (dla Polski (ponoć)).

Tutaj trochę:
Dobra mapa: targetmap.com/viewer.aspx?reportId=59376 (trzeba włączyć flasha)
Pitu pitu: medicalnewstoday.com/articles/271647.php
Zestawienie: worlddata.info/average-penissize.php

Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Zgłoś
Belweder 2019-09-18, 11:22 1
Jak już się dopierdalać to można o to, o jaki on wymiar pyta. Nie znam żadnego przedmiotu w obecnym wszechświecie, który posiada tylko 2 wymiary. No chyba, że laskę zadowala powierzchnia płaska 13 na 8.

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
kamilk007 2019-09-18, 11:27 2
Cudowne dziewczę. Wygrałam? Rozjebala system xD
Zgłoś
mattkasper86 2019-09-18, 12:25
Fajna cipka i w sumie tyle w temacie
Zgłoś
Xajmaq 2019-09-18, 12:30
kamilk007 napisał/a:

Cudowne dziewczę. Wygrałam? Rozjebala system xD

Ta... Puściłem to mojej yntelygentnej kobiecie... 100 zł a dlaczego nie 500?, powinna wygrać 500...
Zgłoś
Justynka99 2019-09-18, 12:51 1
Nie znam kobiety której by zadowoliło tylko jedno 100 zł
Zgłoś
picolo 2019-09-18, 17:46
O kurwa mistrzostwo!
Zgłoś
Bedejot 2019-09-18, 23:30
Kutas. WygrałaM?
Zgłoś
Verano 2019-09-19, 1:10
pawelgawel napisał/a:

@,
W sumie to masz rację, ale to tak za cholerę nic tu nie wnosi, że aż szkoda gadać. Ciekaw jestem ilu, tak jak ja, nie zwróciła nawet na to uwagi, póki nie zaczęliście się kłócić...
EDIT:
W sumie skoro mamy być tak drobiazgowi, to czy umknął Wam fakt, że facet pyta "co ma szesnaście i osiem centymetrów", co sugeruje dwa wymiary, a powinien zapytać "co ma szesnaście i osiem (dziesiątych) centymetra"?

Nie wypierdalaj się w rozmowę!!!!
Zgłoś
adiboss777 2019-09-19, 11:29
Legenda głosi że chłopaki de_sade i Verano dalej się kłuca co słyszą na początku filmu...
Zgłoś
de_Sade 2019-09-19, 18:06
adiboss777 napisał/a:

Legenda głosi że chłopaki de_sade i Verano dalej się kłuca co słyszą na początku filmu...

Nie wpierdalaj się z legendami!!!

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
breinwarz 2019-09-20, 12:25
każdą kobiete co za lamus
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów