"Zbierajcie jak najwięcej dowodów, bo kiedyś przyjdzie jakiś skurwiel i powie, że to się nigdy nie wydarzyło".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Czy mi się wydaje, czy ten dziadek powiedział "wypłacili nam 5tys. dolarów, czyli mniej co ja zarabiam na miesiąc"? Czy to im w ratach płacono?
To się jeszcze wydarzy. Jak powszechnie wiadomo: "historia lubi się powtarzać"
gwindak napisał/a:
up
To ma byc dowod?
Maciek z klanu oznajmił w tvn24, iż wymordowano 6mln żydów, gdyż jako kukułka w poprzednim wcieleniu widział wszystko naocznie.
To też można uznać za dowód z tym, że w przeciwieństwie do powyższego, bardzo mało wiarygodny.
maid88 napisał/a:
Czy mi się wydaje, czy ten dziadek powiedział "wypłacili nam 5tys. dolarów, czyli mniej co ja zarabiam na miesiąc"? Czy to im w ratach płacono?
W ratach.
Mówi się o zamordowaniu 6 mln żydów, najwięksi znawcy w tym temacie zjechali z liczbą ofiar do około 1 mln.
Niemcy potrafili zabijać, ale aż tak wydajni według mnie nie byli jak się mówi oficjalnie w mediach.
w sumie nie dowiedziałem się nic nowego z tego co mowił ten gość, a to że amerykanie myślą inaczej to niczyja wina, w sumie ich wiedza nie wykracza poza to co znajduje się w menu mcdonalda
Wiecie co, można się kłócić o szczegóły ale zbrodnia pozostaje zbrodnią i jak czytam niektóre wasze komentarze to mam wrażenie, że pojebało wam się w głowach
A śmieszną jazdą jest, że jak Niemcy chcieli na coś tych żydów wymienić, czy coś za nich dostać, do Ameryka kazała im się wypchać. Wina nie jest w 100% po stronie Niemców więc, Ameryka mogła ich uratować, ale im się nie opłacało. O tym warto pamiętać.
1 mln zamordowanych żydów, czy 6 mln, szczegół. Jeden zabity człowiek czy sześciu, zbrodnia pozostaje zbrodnią. Po co wnikać w szczegóły
Hahaha, śmieszą mnie ci spiskowcy, co puszczają jakiegoś dziadka antysemitę, który wypowiada się dla niesamowicie wręcz wiarygodnej i obiektywnej gazety polskiej i przedstawiają to jako prawdę objawioną. Wyznawcy tvn24 to lemingi, a jak was nazwać? może po prostu idioci?
upPan Mularz,
Oj czlowieku bo nie moge jak czytam twoje wypociny. Milion ofiar holokaustu? Nie mam pojecia skad masz takie dane i nawet mnie to nie interesuje ale domyslam sie ze od ekspertow pokroju Macierewicz, ktorzy maja gowno zamiast mozgu. Ten cytat nad filmem dotyczy wlasnie takich ludzi jak ty. Swietnie to wtedy ujal gen. Eisenhower. Nie bede ci tutaj ublizal ale domysl sie co o tobie mysle.
Oj czlowieku bo nie moge jak czytam twoje wypociny. Milion ofiar holokaustu? Nie mam pojecia skad masz takie dane i nawet mnie to nie interesuje ale domyslam sie ze od ekspertow pokroju Macierewicz, ktorzy maja gowno zamiast mozgu. Ten cytat nad filmem dotyczy wlasnie takich ludzi jak ty. Swietnie to wtedy ujal gen. Eisenhower. Nie bede ci tutaj ublizal ale domysl sie co o tobie mysle.
Kurna tylko żydzi !? a co Polacy tam nie gineli. Pieprzone zakłmanie.
Kurde, jak oglądam te filmiki i widzę, jakie skurwsyny są z niemców i z żydów to mnie taka kurwica łapie, że tak skrzywdzono nasz kraj, że aż mi przykro, dlatego sobie daruję dzisiaj...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów