📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebista grzywka.
widzi ktoś że ona czyta ? lub nauczyła się roli ? może i jest idiotką ale i kiepską aktorką oto chodzi w tym programie również
Dobrze zagrała skoro większość z was w to uwierzyła, chociaż wcale się nie dziwie, takich debili pokazują w telewizji, że wcale się nie dziwie, że w to wierzycie.
@glicerynabiooliwka
Ktoś tutaj nie wie co to jest ironia. W sumie to chuj ci w dupę.
Ktoś tutaj nie wie co to jest ironia. W sumie to chuj ci w dupę.
Jeszcze nigdy się tak nie najebałem, żeby nie pamiętać następnego dnia.
@glicerynabiooliwka
jesteś debilem, nie każdy ogląda taki syf żeby wiedzieć kto tam występuje...
jesteś debilem, nie każdy ogląda taki syf żeby wiedzieć kto tam występuje...
@up+pierdyliard,
Dalej spinajcie dupy cebulaki i stawiajcie piweczka w kółku adoracji wzajemnej głupoty.
@makabrax, a Ty tępy waflu nie zrównuj ludzi do swojego mizernego poziomu. Nie trzeba oglądać shit'u żeby stwierdzić, że w/w materiał jest parodią. A to, żeś tępa dzida i nie dostrzegasz tak banalnych rzeczy to
Zbłaźniłeś się więc spierdalaj do budy
Dalej spinajcie dupy cebulaki i stawiajcie piweczka w kółku adoracji wzajemnej głupoty.
@makabrax, a Ty tępy waflu nie zrównuj ludzi do swojego mizernego poziomu. Nie trzeba oglądać shit'u żeby stwierdzić, że w/w materiał jest parodią. A to, żeś tępa dzida i nie dostrzegasz tak banalnych rzeczy to
mowbray napisał/a:
chuj ci w dupę.
Zbłaźniłeś się więc spierdalaj do budy
"statua kultury"- jak dla mnie fraza co najmniej tygodnia:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów