📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebnięta kurwa w tym Warsaw Whore
Psi ryj. Psie imię.
jak czytam te komentarze powyżej to nie wiem kto jest upośledzony bardziej, niektórzy użytkownicy sadistica czy ta sonia.
KURWA NO NIE, NO PO PROSTU NIE. Czy wy jesteście aż tak głupi i nie zauważyliście że laska robi sobie jaja??
Gdyby nie to że wiem kto to jest ot też bym tak pomyślał, że to jakaś głupia pizda. Ale naprawdę wystarczy pomyśleć i ruszyć trochę szarych komórek żeby zobaczyć że dziewczyna naśmiewa się właśnie z takich LACHOCIĄGÓW.
Gdyby nie to że wiem kto to jest ot też bym tak pomyślał, że to jakaś głupia pizda. Ale naprawdę wystarczy pomyśleć i ruszyć trochę szarych komórek żeby zobaczyć że dziewczyna naśmiewa się właśnie z takich LACHOCIĄGÓW.
Ej, ale wiecie, że to jest parodia Warsaw Shore? Tak, tak, parodia parodii, ale zawsze.
chujowa wstawka ,żenująca ''parodia'' ...
Najtragiczniesze jest to, ze istnieje duza grupa debili, ktora czerpie inspiracje z tego typu radosnej tworczosci stacji telewizyjnych. Panny ktorym wiatr hula pod czaszka i niepelnoletni mentalnie posiadacze pelnoletnich TDI z szybami w kolorze murzynskiej dupy, zachwycaja sie zyciem w stolicy. Pomiedzy przerzucaniem gnoju widlami a przestawianiem sloikow z bigosem w lokalnym GS-ie, wzdychaja w kierunku telewizorow, myslac ze jak wyzeluja siersc, obrobia kilka pal, czy tez napierdola sie jak wor lajna, to zablysna i podbija Warszawe. W durnych lbach nawet im nie zaswita, ze takich pustakow jak pokazuja w MTV to jest tylko kilka na swiecie i do tego maja bogatych rodzicow, a skurwiale komercyjne telewizje zarabiaja miliony na Mariolkach, Zenkach, Maryskach i Jozkach z Wypizdowa wmawiajac im ze zycie polega na tym co pokazuja w swoich programach. Kurwa, jakim trzeba byc zjebem genetycznym, zeby w to ciulostwo wierzyc, i nasladowac.
Tak naprawde patalachy, to trzeba sie niezle nazapierdalac, zdobyc wyksztalcenie, pozycje zeby sie potem moc bawic. Gdyby takie cos jak na filmie pokazalo sie w klubie z klasa, to by sline mogla pociagnac najwyzej z butem bramkarza, albo menelem pod wejsciem.
Tak naprawde patalachy, to trzeba sie niezle nazapierdalac, zdobyc wyksztalcenie, pozycje zeby sie potem moc bawic. Gdyby takie cos jak na filmie pokazalo sie w klubie z klasa, to by sline mogla pociagnac najwyzej z butem bramkarza, albo menelem pod wejsciem.
przeciez to aktorka, no nie? do tego bardzo slaba, czemu wy piszecie jakby to byla prawda? teraz w m jak milosc bedziecie wierzyc?
To wszystko jest reżyserowane, więc darujcie sobie komentarze typu ale tępa szmata itd.
"ogólnie studiuje na prawie..." to może spróbuj na lewie
Puste to jak tatarski bęben
To jest peruka? Jeśli tak, to dobra z niej aktorka- najlepiej zagrana pusta laska w dziejach. Jeśli ona nie udaje , to chuj z nią bo jest po prostu szmatą ,ale to taką najniższych lotów .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów