Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż dziw, że taką mini-terenóweczką nie radzi sobie po schodach.
Mini terenóweczka? ... Biedny jesteś
a ty co z katowic jesteś czy co?
Jakby nie patrzeć to Sosnowiec jest w chuj piękniejszy od tych wszystkich ślunskich miejscowości z ketosami, chorzowem, bytomiem i tak dalej na czele jeszcze dogadać się nie idzie... Poza tym jebać hanysów-fanatyków (reszta jest w miare spoko)
widac ze jedyne co potrafisz to napinac sie : ).
Gdzie napisalem ze jestem hanysem i mieszkam w Katowicach, Bytomiu, Chorzowie itp?
Ale przeciez lepiej od razu kogos obrazic i czepic sie faktu(niezbyt istotnego) ze kierowca byl z Świerklańca. Jak widac atmosfera miasta zle wplywa takze na przyjezdnych, a samo miasto zbudowane jest tak jakby chcialo sie jak najbardziej utrudnic zycie kierowca.
Mieszkam w Dąbrowie Górniczej i moim zdaniem, a takze wielu innych mogacych porownac Sosnowiec i Dąbrowe, to miasto jest okreslane najladniejszym. Pomimo ze mamy u siebie Hute Katowice, a takze Łagisze(to juz Bedzin ale blisko) to nadrabiamy iloscia zieleni i zagospodarowaniem przestrzennym. Wiadomo ze do idealu brakuje ale nie mozna narzekac
@Człowiek Drzewo
a ty co z katowic jesteś czy co?
Jakby nie patrzeć to Sosnowiec jest w chuj piękniejszy od tych wszystkich ślunskich miejscowości z ketosami, chorzowem, bytomiem i tak dalej na czele jeszcze dogadać się nie idzie... Poza tym jebać hanysów-fanatyków (reszta jest w miare spoko)
Podziękuj dziadkowi, że przyjechał tu za robotą i osiedlił się w ówczesnym raju dla wulców, zamiast siedzieć dalej na dupsku w jakiejś wiosze pod Białymstokiem.
Gdyby nie on, to pewnie mógłbyś dziennie pić mleko prosto z cyca, a tak to biedaku jesteś narażony na "hanysów-fanatyków", do których najwyraźniej się zaliczam, bo takie pierdolenie doprowadza mnie do szału.
ziomuś nie przypierdalaj się do mojej rodziny skoro nie masz kurwa zielonego pojęcia skąd pochodzi moja rodzina... Jebać hanysów i chuj z nimi dawaj kurwa modzie 2 warna!
jebać konfidentów z werhmachtu
Masz racje, faktycznie niepotrzebnie przypieprzyłem się do rodziny.
A co do konfidentów, to zastanów się, jak to wszystko wyglądało podczas najazdu czerwonych.
Jak to mówią "oko za oko..." gorolu
Poprzestańmy na tym.
@ Tomelo
widac ze jedyne co potrafisz to napinac sie : ).
Gdzie napisalem ze jestem hanysem i mieszkam w Katowicach, Bytomiu, Chorzowie itp?
Mieszkam w Dąbrowie Górniczej i moim zdaniem, a takze wielu innych mogacych porownac Sosnowiec i Dąbrowe, to miasto jest okreslane najladniejszym. Pomimo ze mamy u siebie Hute Katowice, a takze Łagisze(to juz Bedzin ale blisko) to nadrabiamy iloscia zieleni i zagospodarowaniem przestrzennym. Wiadomo ze do idealu brakuje ale nie mozna narzekac
Jakbyś był z DG to byś nie gadał takich głupot. A poza tym nie napinam się tylko irytuje mnie kiedy kolejny debil stara się tu przemycać jakieś gęgawe przyśpiewki ze stadionów w stylu "Lepiej z dupy nie wychodzic niz w sosnowcu sie urodzic!" . Gamoń jesteś i tyle, aha i jeszcze masz chujowe riposty.
Spierdalaj.
PS. A co do zieleni to też ładnie pierdolnąłeś. Osobiście lubię Dąbrowę i całe szczęście nawet taki tłuk jak ty tego nie zmieni.
Tablice WI, widać, że jebany warszawiak ma za dużo kasy
Eee, tam, po prostu prezesik jakiejś firmy dostał duży samochodzik który ma w dupie bo mu co 2 lata zmieniają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów