Oceniać ! ! ! ! !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Oceniać ! ! ! ! !
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak tak Wy wszyscy za to dacie okejke pod wstawką laski z kutasem zamiast docenić choć trochę inwencje chłopaka!
Btw... Nie zły kawałek, klip do kosza...
Btw... Nie zły kawałek, klip do kosza...
Ale gówno, lubię Maxa i ten kawałek, ale połączenie tych dwóch rzeczy to totalna porażka...
Co to za syf ? Już lepiej włączyć Kule , Mc Omena czy Lecha żeli papą Pawlaka. Poziom "śpiewania" podobny , ale z nich przynajmniej można się pośmiać.
Takie średnie na jeża, nie śmieszne, nie wspaniałe czyli takie jakie 75% gówien co trafia na główną.
Ja się pytam gdzie jest stary dobry sadol ? NO GDZIE ?!
Ja się pytam gdzie jest stary dobry sadol ? NO GDZIE ?!
Wyjdz bo mnie dusi
Zasraniec strasznie tanio pojechał - ot wyssana tak z palca historia o patologicznej rodzinie , czyli zwykłe pierdolenie smutów, baje bajeczki a dzieciaki mają frajdę
A reasumując to wszystko teledysk ostro chujowy, pomysł nawet nie wiem skąd wzięty, ale coś czuje że ferie się rozpoczynają
A reasumując to wszystko teledysk ostro chujowy, pomysł nawet nie wiem skąd wzięty, ale coś czuje że ferie się rozpoczynają
Mój kolega z klasy gra w tym gównie na klawiszach. Wstydzę się go.
Jak pierwszy raz zobaczyłem w propozycjach na YT to po tytule "Była chłodna" myślałem,że to kawałek o ruchaniu trupa,rozczarowałem się.Wypierdalaj z tym ale to już.
ja jebie i znowu wyjdzie że rap to gówno dla gimnazjalistek
Up: That's true! Because FUCK YOU, that's why!
chujowe na potęge
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów