📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a tak w ogóle to nie miał bym skrupułów takiego mudżyna odjebać. a co złego zrobił sobie taki zwierzaczek że trzeba było go sponiewierać... trzeba być jakimś psychicznym chyba...
Wszystko pięknie, tylko gdyby zrobił to białas to by było pewnie zajebiste i nikt by się nad losem sowy tutaj nie spuszczał...
Zajebałabym temu debilowi. Najfajniej to zgrywać kozaka wykorzystując do tego słabszą istotę.
Anamara napisał/a:
Zajebałabym temu debilowi. Najfajniej to zgrywać kozaka wykorzystując do tego słabszą istotę.
Lachę byś mu mogła opierdolić co najwyżej.Najfajniej to zgrywać kozaka wykorzystując do tego klawiaturę.
Wykopał na aut, a po meczu wpierdoli.
bambo zajebane, łopata, łańcuchy i bicz BIAŁEGO PANA!!!!!!
bambo zajebane, łopata, łańcuchy i bicz BIAŁEGO PANA!!!!!!
androgenius napisał/a:
Lachę byś mu mogła opierdolić co najwyżej.Najfajniej to zgrywać kozaka wykorzystując do tego klawiaturę.
Wiesz, skoro robienie laski jest Twoją domeną, to nie znaczy, że inni to lubią
Uwierz mi, nie raz miałam zatargi z kimś, kto się znęca nad zwierzętami albo słabszymi od siebie Wyhejtuj się gdzie indziej, cioto, a nie naskakujesz na ludzi, których wkurzają cieniasy atakujący słabsze istoty Skoro uważasz takie zachowanie (obrona) za tak kozackie, że aż trzeba się anonimowo chować za klawiaturą i udawać, że się coś takiego robi, to musisz być niezłym słabiakiem.
Nie rozumiem Twojego pseudo-cwaniackiego ataku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów