Cały czas jest coś o Rosjanach, komunistach, socjalistach, lewakach... Codziennie przynajmniej 50 postów o nich. Sadistic z portalu dostarczającego czarny humor stał się portalem polityczno-narodowym.
Założyłeś konto?
Suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.Dawno? Cały czas jest coś o Rosjanach, komunistach, socjalistach, lewakach... Codziennie przynajmniej 50 postów o nich. Sadistic z portalu dostarczającego czarny humor stał się portalem polityczno-narodowym.
Postawiłbym za Kazika piwo, ale nie wystawię, bo nie podoba mi się to, jak ktoś sobie wyciera nim mordę.
Dlatego też powoli spierdalam na inny portal o podobnej tematyce. Za dużo tutaj gimbozjebów i pseudo patriotów z wysmarowanymi mordami na biało czerwono w kominiarkach. Dam ci namiary na priv jak się odezwiesz.
@up o Konstantym Rokossowskim. Polak, który był dowodca radzieckim.
Może i z urodzenia Polak ale z mordy...
...i poglądów swołocz jak chuj.
Na śmietnik historii skurwysyna.
Dawno? Cały czas jest coś o Rosjanach, komunistach, socjalistach, lewakach... Codziennie przynajmniej 50 postów o nich. Sadistic z portalu dostarczającego czarny humor stał się portalem polityczno-narodowym.
Polityczno-"narodowym" chyba. Dzieciaki się wkurwiają, bo z Ruskimi na niemal całym świecie się liczą, a nami podcierają dupę. Wynika to z tego, że zamiast umacniać siebie i promować jako silny naród, myślimy jak dojebać Ruskim i oczernić ich na arenie międzynarodowej.
Polityczno-"narodowym" chyba. Dzieciaki się wkurwiają, bo z Ruskimi na niemal całym świecie się liczą, a nami podcierają dupę. Wynika to z tego, że zamiast umacniać siebie i promować jako silny naród, myślimy jak dojebać Ruskim i oczernić ich na arenie międzynarodowej.
Bo ruski łeb to idealny dowód naszej siły. Jak by niemcy obwieścili się spadkobiercami III Rzeszy tak jak zrobili To ruskie tylko spadkobiercy ZSRR (jak to lewary nie wiecie?), to od razu jaki bunt żydostwa by był. Ale na szczęście ruskie tylko naszych wybijali więc to nie zbrodniarze.
Kazik zajebisty typ. Moja ulubiona historia to o tym, jak był tak najebany na koncercie, że mu nie pozwolili śpiewać i kazali z playbacku to śpiewał do suszarki
Nie wygląda na jakiegoś mocno napitego.
Bardziej zastanawiają, mnie gościowcy w okularkach.
Może miał zamiar powiedzieć kilka słów gorzkiej prawdy i cenzorzy wpadli na pomysł z pleyback'em.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów