Pewnie połowa komentujących się dop🤬li, że tak blisko harda...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
t................e
2023-06-24, 18:32
Nieźle. Większość sadoli by się zesrala
On tylko chciał się przytulić, a ludzkie małpy go przestraszyły. Ludzie są gorsi od tego słodkiego niedźwiadka, który nie miał wcale złych zamiarów.
Chlop mogl zrobic najlepsze zdjecia swojego zycia a baran trzyma aparat obok
Miś się wqurwił za filmowanie w pionie. Pomyślał, że to pewnie na Tik-Sroka, więc postanowił interweniować.
WooQash napisał/a:
On tylko chciał się przytulić, a ludzkie małpy go przestraszyły. Ludzie są gorsi od tego słodkiego niedźwiadka, który nie miał wcale złych zamiarów.
Ocho mamy tutaj wychowanka z bajek disneya xD
1. Niedźwiedź Brunatny - leżymy i nie ruszamy się to odejdzie w p🤬du
2. Niedźwiedź Czarny - Pilnujemy portfela i innych kosztownych pierdół, lub nap🤬lamy się z nim i kroimy dziada.
3. Niedźwiedź Grizzly - Sp🤬alamy jak ruskie z czołgu
4. Niedźwiedź Polarny - Jednym zdaniem, Mamy przej🤬e jak załoga Apolla 13.
Prawie na harda
Quassar napisał/a:
Ocho mamy tutaj wychowanka z bajek disneya xD
Oho, mamy tutaj gościa, który gdy usłyszy sarkazm to go nie łapie.
Młody miso, dlatego jeszcze taki strachliwy. Ale jeszcze trochę i zobaczymy jego ofiary na hardzie
smc
2023-06-24, 23:39
Misiu nie dożyje starości z takim nastawieniem...
gość ma jaja wieksze niz ten niedzwiedz
trytodie napisał/a:
Potwierdzam - zesrałem się.
k................8
2023-06-25, 8:59
trytodie napisał/a:
Ale ten śmieszny myśliwy, uzbrojony jest w jakieś dziwne urządzenie dużego kalibru.
Miś nie zaryzykował...