Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem że lubisz ale nie mierz wszystkich swoją miarą pedalski przecinku
Tak się składa, że ja o chłopakach żadnych nie piszę, więc kto tu mierzy swoją miarą
Tak się składa, że ja o chłopakach żadnych nie piszę, więc kto tu mierzy swoją miarą
No fakt że nie piszesz bo cwele i pedały kolegów nie mają ale pewnie z tatusiem przyjedziesz Pedalski przecinku
Leatherface ty mała, sfrustrowana, brudna dziwko... widzę że do wszystkich skaczesz z tym brudnym ryjem, czyżby ci tatuś dzisiaj do paszczy nie podał?
No fakt że nie piszesz bo cwele i pedały kolegów nie mają ale pewnie z tatusiem przyjedziesz Pedalski przecinku
Leatherface ty mała, sfrustrowana, brudna dziwko... widzę że do wszystkich skaczesz z tym brudnym ryjem, czyżby ci tatuś dzisiaj do paszczy nie podał?
Póki co, to tobie sraczka po udach leci z frustracji. Masz ciekawy przypadek paranoi. Próbujesz opisywać innych mówiąc o sobie
Ps. Ja do nikogo nie skaczę, mam poprostu ubaw z co niektórych zoofilów. Nibawem wiecej kundli i skowytu wleci
Temu skurwielowi ten szlauch wsadzić w dupsko i odkręcić na maksa
Wystarczy że przyjebał mu w ryj po co mu w dupe wkładać jeszcze weza. Lepiej ugotować skurwiela
Jeszcze nie trafił się śmiałek, któremu zęby w gębie niemiłe
Są tacy i w dodatku są szczęśliwi. Chyba.
Póki co, to tobie sraczka po udach leci z frustracji. Masz ciekawy przypadek paranoi. Próbujesz opisywać innych mówiąc o sobie
Ps. Ja do nikogo nie skaczę, mam poprostu ubaw z co niektórych zoofilów. Nibawem wiecej kundli i skowytu wleci
Ty kurwo. Niech cie pies w mordę zrucha
Chciałbym kiedyś być świadkiem takiego zachowania...
No ja też, to musi być jeszcze bardziej podniecające na żywo.