"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"podobno to prawacka wywłoka, zresztą nic dziwnego. świrusy wierzą w jakieś religijne bzdety, więc psychicznie chorzy z prawej strony pewnie też wyprowadzają zwierzęta w wózku
Sam jesteś bzdetem, pizdusiu
podobno to prawacka wywłoka, zresztą nic dziwnego. świrusy wierzą w jakieś religijne bzdety, więc psychicznie chorzy z prawej strony pewnie też wyprowadzają zwierzęta w wózku
to nie są bzdety ale takie cos jak ty pewnie sie o tym nie przekona.
Poza tym nawet niewierzacy doceniają religie, bo to jest cywilizacja. A lewactwo co przyniosło? 60 płci, korporacje, tłuste świnie i mąke z robali
Lewackie sp***olenie umysłowe weszło na wyższy poziom. Drób wyprowadzany w dziecięcym wózku na spacer przez chorą psychicznie... Pora umierać.
Ja tez wożę drób i wieprzowinę, a nawet warzywa w wózku...co prawda, potem jadę tym że wózkiem z nimi do kasy, ale to już inna historia.
O tym, że całe towarzystwo kończy w garnku nie wspomnę, bo to może obrażać czyjeś uczucia i poglądy.
A co ma wyprowadzanie kaczora w wózku przez jakąś chorą kobietę do lewactwa?
tylko chwile poczuła wolności i już się puściła typowa kobieta
Chłop co pisze, ze typowa, a nadal jest prawiczkiem XDD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów