Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też liczyliście na krokodyla?
Miałem taką nadzieję a tu tylko standard, czarnuch tyle że kaczor. Czarny zawsze będzie czarnym
Chuj jej w dupę.
Lewackie spierdolenie umysłowe weszło na wyższy poziom. Drób wyprowadzany w dziecięcym wózku na spacer przez chorą psychicznie... Pora umierać.
Wygląda raczej jak elektorat pisuarowy zatem zmieniłbym na "Pisowskie spierdolenie umysłowe...".
podobno to prawacka wywłoka, zresztą nic dziwnego. świrusy wierzą w jakieś religijne bzdety, więc psychicznie chorzy z prawej strony pewnie też wyprowadzają zwierzęta w wózku
Sam jesteś bzdetem, pizdusiu
podobno to prawacka wywłoka, zresztą nic dziwnego. świrusy wierzą w jakieś religijne bzdety, więc psychicznie chorzy z prawej strony pewnie też wyprowadzają zwierzęta w wózku
to nie są bzdety ale takie cos jak ty pewnie sie o tym nie przekona.
Poza tym nawet niewierzacy doceniają religie, bo to jest cywilizacja. A lewactwo co przyniosło? 60 płci, korporacje, tłuste świnie i mąke z robali
Lewackie sp***olenie umysłowe weszło na wyższy poziom. Drób wyprowadzany w dziecięcym wózku na spacer przez chorą psychicznie... Pora umierać.
Ja tez wożę drób i wieprzowinę, a nawet warzywa w wózku...co prawda, potem jadę tym że wózkiem z nimi do kasy, ale to już inna historia.
O tym, że całe towarzystwo kończy w garnku nie wspomnę, bo to może obrażać czyjeś uczucia i poglądy.
A co ty wpierdalasz psy że dla Ciebie to same co drób?
Co ma prawak do katola? Masz stara definicje głabie
To jest zupełnie inna mentalność. Gruba berta z Australii nowej Zelandii czy Kanady inaczej patrzy na świat. Dzieci kwiaty normalnie
A co ma wyprowadzanie kaczora w wózku przez jakąś chorą kobietę do lewactwa?
tylko chwile poczuła wolności i już się puściła typowa kobieta
Chłop co pisze, ze typowa, a nadal jest prawiczkiem XDD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów