18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Materiał z przerażającego okrucieństwa został opublikowany w mediach społecznościowych przez sprawców i wywołał wielkie oburzenie wśród internautów. Ośmiu nastolatków zostało aresztowanych w rejonie Musheerabad w Indiach. Jednak działacze na rzecz dobrostanu zwierząt informują, że chłopcy muszą zapłacić jedynie 50 Rupi kary za swoje okrucieństwo. A to mniej niż 3 złote

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Czesiek92 2018-09-08, 1:04 1
Brakuje w tych zasranych Indiach kolonialistów.
Zgłoś
sirmlcs 2018-09-08, 2:42 6
Przynajmniej mniej dzikich psów
Zgłoś
Biancaaaa 2018-09-08, 14:00 3
ja rozumiem... pedofila czy niewierną żonę , ale kurwa szczeniaki?

Zgłoś
TB303 2018-09-08, 14:03 10
iseeyou36 napisał/a:

Nawet tego nie włączyłem

To wracaj oglądać koteczki na kwejeczku, a nie nam tu płaczesz.
Zgłoś
Mordi69 2018-09-08, 21:03 4
@Mercurio Człowiek jak głoduje to zazwyczaj jest jebanym lewusem więc głoduje z własnej głupoty lub lenistwa, a znęcacie się nad dużo słabszymi istotami z takim okrucieństwem to już oznaka bycia podludziem.
Zgłoś
PanAndrzej666 2018-09-08, 21:04
jak czarnuchów palą to się cieszę , bo często stają się choć po części biali ,ale to ogląda mi się bardzo źle...
Zgłoś
panta_rhei 2018-09-08, 21:15 1
Hotdog za 3zł?
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-09-08, 21:27 1
Kurwa mać.
Nie, żebym był wielkim miłośnikiem zwierząt. Mam psa, dbam, daje żreć, daję pić, spuszczam z łańcucha, do wiosny zrobię kojec, by obrączki na szyi nie nosił. Mam kota, a w zasadzie 2 na spółkę z siostrą sąsiadką. W sumie mój kot woli ją, przede mną spierdala, ale to przez sąsiadkę dalszą co zamknęła kociaki na 4 spusty, by zdechły... A niby ta jej woli siedzieć u mnie. Choć na początku łopatą ją jebnąłem, bo to taka przybłęda... przyszła, jebnąłem, mimo to została, pewnie przeznaczenie.
Ale to tylko zwierzęta. I mam odruch... jak jakiś kurwa pies mi wybiega, nie unikam jebnięcia psa. Moje życie jest ważniejsze.
No ale do huja jebanego kurwa. Jak nie masz co z kundlem zrobić, to nawet go wywieź, wypuść, może go ktoś przygarnie. Tak jak MY przygarnęliśmy kotkę, którą pewnie ktoś porzucił. I wiele wskazuje, że kotka była trzymana w domu, bo otwarte drzwi to pewność, że wejdzie.
Zgłoś
lucilla 2018-09-08, 22:13 4
"Ale to tylko zwierzęta." - też jesteś zwierzęciem, ja, każdy użytkownik sadola oraz każdy inny przedstawiciel Homo sapiens.
Zgłoś
Machol 2018-09-09, 1:03
50 Rupii to dla nas 3 zł... a dla nich pewnie tygodniówka

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
syulung 2018-09-09, 2:02
lucilla, mów za siebie bydlęciu razem z ciornymi, jak już umiesz, i ciesz się żeś nie w klatce.
Zgłoś
wiciox 2018-09-09, 2:13 2
Nie mogę kurwa tego słuchać. Tego pisku niewinnych zwierząt. Miejcie mnie za pizdę, ale tego nie da się przesłuchać. Mam ochotę tych jebanych skurwieli złapać za gardła i ścisnąć tak, że miażdżę im tchawicę i próbują złapać oddech jak astmatycy. I kurwa ogromny kazachstański kutas w dupę wszystkim tym, którzy znęcają się nad bezbronnymi zwierzętami.
Zgłoś
tarcer123 2018-09-09, 8:49
Material dobry, czyn godny potepienia.
Zgłoś
lucilla 2018-09-09, 9:20
"bydlęciu razem z ciornymi, jak już umiesz, i ciesz się żeś nie w klatce" - Jesteś debilem, pozdrawiam:)
"z ciornymi" - z kim/ czym niby?
Zgłoś
mystery0987 2018-09-09, 15:11
W Indiach takie rzeczy są normalne, wszyscy wiemy że to co zrobili ci małolaci to pan pikuś w porównaniu z tym, jak ich ojcowie się się bawili.

Zmieniajmy świat póki czas, potem może być za późno....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów