18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Kolejny przykład totalnej ignorancji Amerykanów i to nie w wykonaniu przeciętnego zjadacza hamburgerów, ale niedoszłej wiceprezydent i gubernator Alaski.

Cytat:

Sarah Palin była pytana przez Fox News o zamach w Bostonie. W wyniku eksplozji dwóch bomb na mecie Maratonu Bostońskiego trzy osoby zginęły a ponad 180 zostało rannych. Podejrzanymi w tej sprawie byli pochodzący z Czeczenii bracia Dżochar i Tamerlan Carnajewowie. Tamerlan zginął po wymianie ognia z policją.

"Dać Czechom lekcję"

Sarah Palin powiedziała, że choć śledztwo trwa, czas na działanie jest teraz. - Jeszcze nie wiemy wszystkiego o podejrzanych. Ale wiemy, że to muzułmanie z Czech - powiedziała Sarah Palin. - Myślę, że wyrażę zdanie wielu Amerykanów gdy powiem, że powinniśmy tam pojechać i dać tym ludziom lekcję. I nie zatrzymujmy się na Czechach. Weźmy się za wszystkie kraje arabskie - mówiła niedoszła wiceprezydent USA.

"Spalmy Pragę"

- Arabowie muszą się nauczyć, że nie mogą tu wciąż przyjeżdżać i wysadzać rzeczy. Zrzućmy parę bomb atomowych na Islamabad, spalmy Pragę, zbombardujmy Teheran. Musimy im pokazać, że nie żartujemy - mówiła Palin.

Prowadzący program zauważyli, że Islamabad to stolica Pakistanu, czyli kraju niearabskiego, a Teheran to stolica Iranu, zdominowanego przez Persów. Dziennikarze dodali, że Czechy nie są krajem muzułmańskim ani arabskim.

"Czy Rosja nie jest częścią Czech?"

- Steve, to jedna z największych głupot jakie słyszałam. Jak to Czechy nie są muzułmańskie? Widziałeś tych braci, byli islamistami i Czeczenami - replikowała Palin.

Na uwagę, że bracia Carnajewowie dorastali w Kirgistanie i USA, a Czeczeni nie pochodzą z Czech, tylko z Czeczeni, która leży w strefie wpływów Rosji, Palin odpowiedziała: "Co za różnica? Czy Rosja nie jest częścią Republiki Czeskiej?".

Na uwagę, że nie, że Czechy są odrębnym państwem należącym do NATO i UE, Palin odpowiedziała: "No i co? Dokonajmy inwazji. Co może pójść nie tak?".

Palin atakuje Fox News

Po emisji wywiadu Palin wystosowała oświadczenie, w którym zaatakowała Fox News za proislamskie i geograficzne skrzywienie. Jej zdaniem, stacja wykazała się niechęcią typową dla liberalnych mediów do mówienia prawdy o radykalnym islamie.

W latach 2006-2009 Sarah Palin była gubernatorem Alaski. W 2008 r. była kandydatką na republikanów na wiceprezydenta USA. Nie objęła urzędu, ponieważ John McCain przegrał batalię o Biały Dom z demokratą Barackiem Obamą.

z wprost.pl
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
LucaBrasi 2013-04-23, 13:26 3
Tak jak nasza prawica, zero pojęcia ale szabla w dłoń i jechana
Zgłoś
ddss 2013-04-23, 13:27
Czy tylko ja przeczytałem Spermy Pragnę o_0
Zgłoś
Falka11 2013-04-23, 13:27
To teraz niech się wypowiedzą ludzie, którzy są pro zachodni i uważają że Polska to ciemnogród
Zgłoś
Antoś 2013-04-23, 13:32
Na atlas geograficzny powinni inwazje przeprowadzić
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2013-04-23, 13:40 8
Skoro afera z panią Palin okazała się nieprawdziwa, oto rezerwowe ujście dla waszego zachwytu nad światłością umysłu Amerykanów:

Zgłoś
tfojastara 2013-04-23, 14:01 1
Ja pierdolę, niedługo wprost będzie wklejał newsy z The Onion.
Zgłoś
AfterDrugs 2013-04-23, 14:05 2
rzal i bul
Zgłoś
o................n 2013-04-23, 14:33
Ambasador Czech już o tym wspominał:

sadistic.pl/amerykanie-znow-blyszcza-intelektem-vt191967.htm

Daily Currant ma świetne newsy swoją drogą:

-"Justin Bieber porównuje się do Jezusa"
-"Coca-Cola oficjalnym sponsorem pogrzebu Thatcher"
-"Północna Korea domaga się negocjacji za pośrednictwem Micheala Jordana"
Zgłoś
Groch55 2013-04-23, 15:14
" No i co" No kurwa mać...
Zgłoś
bania88 2013-04-23, 15:28 2
Co do jednego ma racje, przydaloby sie zrzucic pare atomowek na muzulmanow
Zgłoś
R................t 2013-04-23, 15:30 1
Miejsca w rządzie powinni zajmować tylko i wyłącznie osoby z tytułem doktora, najlepiej po uczelni technicznej, doświadczeni, oświeceni ludzie.
Zgłoś
korinogaro 2013-04-23, 15:38
Parę atomówek to powinny zarobić i stany i szmatogłowi. Dwa największe problemy świata zniknęły by za jednym zamachem.
Zgłoś
S................n 2013-04-23, 18:05
Wejdźcie na jej fejsa to zobaczycie co myślą o niej Czesi, jest brechta....
Zgłoś
G................2 2013-04-24, 10:03
ale amerykanie i tak dalej będą orgazmy przeżywać kiedy tylko ich przywódca będzie po prostu cokolwiek mówił, nie ważne co ważne jak.... te całe wybory w USA to mnie aż mdli, bo i u Nas w kraju nawet się tym podniecają. robią z ludzi statystów serialowych masakra jakaś..... później jakość życia się pierdoli ale przecież wszsycy kurwa są w niebowzięci bo tamten lepiej gadał od drugiego

baa

wydaję mi się, że Amerykanei są już tak ogłupieni że tam politycy nie muszą pewno za dużo robić, ważne żeby gadali
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem