Dosiadł rydwanu i nie straszna mu już żadna trasa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wczoraj pochlałem , dziś na kacu do pracy na 10 godzin , wróciłem do domu wyjebany i bez chęci do życia , siadam do laptopa , odpalam sadola i... oglądam ten filmik i sam mi się uśmiech na twarzy pojawił . Nawet potem coś żonie w domu pomogłem
Kurwa, może oni to za własny hajs zrobili, i trzymają tego jeża w domu? Kto wam każe myśleć, że oni go w tym sprzęcie do lasu wpuszczą? Pierdolnijcie się w te ograniczone główki hejterzy
Hesbollah napisał/a:
Po prostu żałosne. Ale jak wiadomo jeż to najprzydatniejsza istota na świecie i oczywiście warto wydawać na to pieniądze. Czekać tylko, aż poszkodowanym muchom i komarom zaczną instalować protezy skrzydełek...
Szczerze mówiąc gdyby to ode mnie zależało, to bym wyjebał większość pieniędzy które są przeznaczone na ludzi-pasożytów siedzących w więzieniach na zwierzaki i na dodatek wziąłbym i rozwiązał wszystkie te kurewskie kółka myśliwskie, które rzekomo pomagają zwierzętom poprzez ich wybijanie.
Zwierzęta są o WIELE lepsze od ludzi i cenię sobie jeża bardziej niż kogoś twojego pokroju
Jeże są zajebiste. Koniec, kropka. Jak komuś nie pasuje to subiektywny chuj mu w dupę :*
on ucieka przed tym wózkiem, dlatego tak szybko chodzi.
Komuś było szkoda jeżyka, zrobił mu wózek za własne pieniążki, oczywiście śmieszne pieniążki, i wszystko ok, ale niee - Polaczki zrobią borute bo czemu oni nie dostają mini-wozeczków dla jeży, a jeżyk tak.
Co to za nuta?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów