Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
froqer 2013-06-18, 10:59
Gdyby nie robił po flaszce, byłoby krzywo.
Zgłoś
Splitterek 2013-06-18, 11:03
do góry nogami i normalnie szyjka przez krate wyjdzie. problem po ciulu..
Zgłoś
tratatalo 2013-06-18, 11:14
łecina robił spawy na szybkości myk myk elektryczną spawarką temu tak brzydko gazową ładniej ale więcej pierdolenia za każdym razem
Zgłoś
ocwpzw 2013-06-18, 11:29 3
Mentorstajl napisał/a:

Nie moja flaszka,ale więcej pewnie przejebał na elektrody i kątowniki niż warta była ta wódka.Jednym słowem pies ogrodnika.

To nie kątownik, tylko profil zamknięty. A spawy chujowe.
Zgłoś
piroman88 2013-06-18, 11:45
ciekawi mnie tylko jak zbił otulinę od środka albo jak pomalował od środka nie brudząc tej butelki
Zgłoś
greggy_ 2013-06-18, 11:58
jest podwójnym przegranym bo dana flaszka przegrana w zakładzie jest jakby w połowie przegraną bo zazwyczaj się tą flaszke wypija wspólnie
Zgłoś
F.L. 2013-06-18, 12:21
Zwykły ciul.
Nie raz się człowiek o flaszę zakładał, raz się przegrało raz wygrało a flaszkę i tak się piło wspólnie a z takim podejściem to gość może i zarobi "milion lajków w internetach" ale pić będzie do lustra.
Zgłoś
capoeiramen 2013-06-18, 12:33
najpierw:

i potem:
Zgłoś
Newbie2010 2013-06-18, 12:38 12
Spinacie dupy jakby nie wiadomo co zrobił - fajne, zabawne, piwo. I wódka w klatce.
Zgłoś
Zimny_browar 2013-06-18, 14:45
1. Odwrócić flaszkę do góry nogami ( XD )
2. Odkręcić korek, przelać do jakiegoś naczynia.
3. Rozjebać flaszkę, wyjąć szkła.
4. Sprzedać opakowanie na złomie.
5. Kupić piwo za hajs ze złomu na kaca.

Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Zgłoś
Nameless 2013-06-18, 14:53
Kombinujecie i kombinujecie, a mi się wydaje, że szyjka od butelki na luzie przejdzie przez przez te "kratki". Wystarczy obrócić do poziomu, wysunąć szyjkę, odkręcić i wypić na raz - po odstawieniu ciężko będzie z tym coś zrobić, żeby nie ulać
Zgłoś
Zimny_browar 2013-06-18, 14:55
@up

mniej więcej o tym mówiłem wyżej.

Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Zgłoś
g................6 2013-06-18, 19:14
Ot, taki pizduś co przegrywać z klasą nie umie.
Zgłoś
przemas6662 2013-06-18, 23:49 1
Tak się wszyscy podniecacie i ścigacie w rozwiązaniach jakbyście co najmniej finał Kangura pisali....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów