📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
do góry nogami i normalnie szyjka przez krate wyjdzie. problem po ciulu..
łecina robił spawy na szybkości myk myk elektryczną spawarką temu tak brzydko gazową ładniej ale więcej pierdolenia za każdym razem
Mentorstajl napisał/a:
Nie moja flaszka,ale więcej pewnie przejebał na elektrody i kątowniki niż warta była ta wódka.Jednym słowem pies ogrodnika.
To nie kątownik, tylko profil zamknięty. A spawy chujowe.
ciekawi mnie tylko jak zbił otulinę od środka albo jak pomalował od środka nie brudząc tej butelki
jest podwójnym przegranym bo dana flaszka przegrana w zakładzie jest jakby w połowie przegraną bo zazwyczaj się tą flaszke wypija wspólnie
Zwykły ciul.
Nie raz się człowiek o flaszę zakładał, raz się przegrało raz wygrało a flaszkę i tak się piło wspólnie a z takim podejściem to gość może i zarobi "milion lajków w internetach" ale pić będzie do lustra.
Nie raz się człowiek o flaszę zakładał, raz się przegrało raz wygrało a flaszkę i tak się piło wspólnie a z takim podejściem to gość może i zarobi "milion lajków w internetach" ale pić będzie do lustra.
Spinacie dupy jakby nie wiadomo co zrobił - fajne, zabawne, piwo. I wódka w klatce.
1. Odwrócić flaszkę do góry nogami ( XD )
2. Odkręcić korek, przelać do jakiegoś naczynia.
3. Rozjebać flaszkę, wyjąć szkła.
4. Sprzedać opakowanie na złomie.
5. Kupić piwo za hajs ze złomu na kaca.
2. Odkręcić korek, przelać do jakiegoś naczynia.
3. Rozjebać flaszkę, wyjąć szkła.
4. Sprzedać opakowanie na złomie.
5. Kupić piwo za hajs ze złomu na kaca.
Kombinujecie i kombinujecie, a mi się wydaje, że szyjka od butelki na luzie przejdzie przez przez te "kratki". Wystarczy obrócić do poziomu, wysunąć szyjkę, odkręcić i wypić na raz - po odstawieniu ciężko będzie z tym coś zrobić, żeby nie ulać
@up
mniej więcej o tym mówiłem wyżej.
mniej więcej o tym mówiłem wyżej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów