📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
wszyscy eksperci od elektrodowych @up
a acetylenem spawali kiedy? czy myślą że to do zapalania zniczy?
a acetylenem spawali kiedy? czy myślą że to do zapalania zniczy?
Ale kurwa eksperci wyzej... Rzygac sie chce od tego badziewia jakie piszecie.
@pawcio9014 - no żeś kurwa błysnął. Spoina to jest łączenie, już po. A to potoczna mowa to już chuj, najważniejsze co napisali w książkach. Nie prowokuj mnie, bo jak zaraz wyciągnę tych 50 kilogramów literatury z szafy to inaczej pogadamy. I wierz mi, zapierdolę ciebie cytatami z knig, które mają więcej niż 70 lat.
a na chuj jej ten odkurzacz podłaczony do maski?
quartz75 napisał/a:
@pawcio9014 - no żeś kurwa błysnął. Spoina to jest łączenie, już po. A to potoczna mowa to już chuj, najważniejsze co napisali w książkach. Nie prowokuj mnie, bo jak zaraz wyciągnę tych 50 kilogramów literatury z szafy to inaczej pogadamy. I wierz mi, zapierdolę ciebie cytatami z knig, które mają więcej niż 70 lat.
"Spoina to jest łączenie"... chyba Ci się pojebało coś ze spajaniem...
Spoina to jest samo złącze spawane, które powstaje w wyniku spawania czyli trwałego łączenia materiałów. "Spaw" to jest u pana Mietka, który "pierdolnie spaw na dyszlu przyczepy za flaszkę". I mi nie pierdol o tonach książek bo 3 miesiące temu broniłem magistra z technologii spawalniczych.
A jak chcesz to dawaj mi te cytaty 70letnie, bo jestem ich ciekawy
I chuj Ci w dupę tak apropos
Chuj mnie obchodzi twój magister. I pierdol tak dalej to na bank zyskasz tu sympatyków.
Kurwa, jak można uzyskać tytuł magistra spawalnictwa? Magistra? Czyli jesteś od pierdolenia bzdur.
Na chuj ci te studia skoro nie potrafisz zrozumieć tekstu pisanego dla zwykłych ludzi?
Na zasypanie cytatami z komunistycznych poradników inżyniera niestety musisz trochę poczekać. Bo mi się popierdoliło, co w której chacie mam.
Chuj ci w dupę, tego byś chciał. Ale na takie pieszczoty to se musisz zasłużyć, po drugie znaleźć takiego pedała jak ty. Na razie polecam ogórka, są całkiem tanie. A później możesz zrobić mizerię dla mamusi i tatusia, przytulając koleżankę.
Miłego ogórkowania.
Kurwa, jak można uzyskać tytuł magistra spawalnictwa? Magistra? Czyli jesteś od pierdolenia bzdur.
Na chuj ci te studia skoro nie potrafisz zrozumieć tekstu pisanego dla zwykłych ludzi?
Na zasypanie cytatami z komunistycznych poradników inżyniera niestety musisz trochę poczekać. Bo mi się popierdoliło, co w której chacie mam.
Chuj ci w dupę, tego byś chciał. Ale na takie pieszczoty to se musisz zasłużyć, po drugie znaleźć takiego pedała jak ty. Na razie polecam ogórka, są całkiem tanie. A później możesz zrobić mizerię dla mamusi i tatusia, przytulając koleżankę.
Miłego ogórkowania.
scarface1911 w przeciwieństwie do odkurzacza jest to nadmuch który ma za zadanie nadmuchiwać świeże przefiltrowane powietrze do przyłbicy,dla komfortu i zdrowia spawacza
żeby raka płuc nie dostała, niestety ale jak się chce częściej przy tym grzebać to najlepiej się w to zaopatrzyć. Dopiero co kolega mi mówił, że z jego zakładu jeden spawacz tego dostał..
Przeciez ta laska jest z Czekajac na sobote ta niewydazona tancerka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quartz w dupie byłeś gówno widziałeś
i to pierdolenie w kolko o mma, ta metoda sie spawa male pierdoly albo to gdzie nie podola mig/mag. mig/mag to szybka masowa produkcja, a tig to jakosc i precyzja
i chuj mnie obchodza twoje komunistyczne poradniki przy dzisiejszej technologii
i to pierdolenie w kolko o mma, ta metoda sie spawa male pierdoly albo to gdzie nie podola mig/mag. mig/mag to szybka masowa produkcja, a tig to jakosc i precyzja
i chuj mnie obchodza twoje komunistyczne poradniki przy dzisiejszej technologii
quartz to jakis zakompleksiony chujek co sie lubi kłucić z gimbusami.w zyciu chuja widział a świruje jarząbka
quartz75
Nie szukam tu zwolenników skoro Ty szukasz kija w dupę to nie wnikam w to.
I idź bądź ciulem gdzie indziej
Nie szukam tu zwolenników skoro Ty szukasz kija w dupę to nie wnikam w to.
I idź bądź ciulem gdzie indziej
Takie to ważne; mig mag tig mma, chuj z tym, robi to co lubi i ogarnia temat, to się liczy. Ile tu z komentujących czy czytających jest zwykłymi pizdami, co mając cały dzień wolny przepierdolą przed kompem na sadistic, yt, wiocha, fejs i pokrewnych. Ilu kurwa robi sobie plany z których nic nie wychodzi od rzucania palenia przez zrzucenie sadła po jakiekolwiek zainteresowania czy pasje. Wszyscy pierdolą jak to w kraju źle, siedząc całe dnie przed komputerem i wychodząc tylko do sracza o ile nie ma pod ręką pustej butelki i kuchni o ile mama żarcia nie przyniesie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów