Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żarty żartami ale kiedyś na mojej lekcji jeden dziadek mówił, że opary za samolotem zawierają środki chemiczne wywołujące deszcz, że deszcz pada tylko wtedy kiedy dzień wcześniej przelatywały samoloty w danym miejscu
Nie to żebym szerzył teorie na temat jakiś smug kondensacyjnych, ale dla przykładu. Nad domem mojej babci były loty i wojskowe i cywilne, a jednym zajęć mojego dzieciństwa była patrzenie jak smugi się rozmywają. Myślisz że ośmiolatek patrzył w niebo przez 5 godzin. Nie. A właśnie o tak długich czasach mówili ludzie, którzy zwrócili uwagę na problem. Sprawdziłem. Wyjrzałem przez okno i coś faktycznie długo tam wisiały.
A teraz mi powiedz. Jak często od wywołania afery przez oszołomów widujesz kilku godzinne kreski na niebie?
Mimo, że już często nie nadążacie z aktualnym, specyficznym humorem ^^
Z calym szacunkiem dla starych gwardzistów : )
a propo teorii spiskowych, znacie kogos chorego na koronawirusa? tak serio serio pytam
Znajomi przeszli jeszcze w lutym. W domu. Lekarze 3 razy im mówili, że to nie to. A ojciec siostry koleżanki zmarł.
To nie temat tylko chamska promocja własnego FB.
A i nieśmieszne, jakby co. Jeżeli założyłeś konto, żeby komuś tu zaimponować, to już pewnie wiesz, jak wyszło.
Da się odczuć, że aktualne sado to duży zlepek starych fanów w wieku 36+ - dość słabo rozumiejących aktualną szydere. Sam mam 32, fanuję sado od 10ciu lat i widzę, ze starszych „sadolowych ekspertów” tu nie brakuje.
Mimo, że już często nie nadążacie z aktualnym, specyficznym humorem ^^
Z calym szacunkiem dla starych gwardzistów : )
Kurwa piwo Ci dałem przez przypadek. Niech wyjdzie Ci ono na zdrowie. Jest różnica pomiędzy specyficznym humorem/aktualną szyderą, a tym gównem co wstawił autor. Tutaj w tym trzeba być naprawdę dobrym, a nie jak mamusia Ci powie "Pjoter super ić pokassssz tateł", a Ty wstawiasz syf na sadola.
lubię ten moment gdy wchodzę do sklepu bez maski i wszystkie debile srają po gaciach bo media im wyprały mózgi
Jeżeli mówisz o właścicielach/pracownikach sklepu, to słusznie. Mają nawet prawo Cię wyprosić i to nie ze względu na wyprany mózg, tylko wysokość mandatu.
Jeżeli mówisz o właścicielach/pracownikach sklepu, to słusznie. Mają nawet prawo Cię wyprosić i to nie ze względu na wyprany mózg, tylko wysokość mandatu.
Osobiście czekam, aż pierdolony gargamel z wystającym spod maski kinolem zwróci mi jakąś uwagę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów