Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żużel, dyscyplina dla kretynów tak samo jak i nascar. jazda w kółko bez zakretów. Ążeby idioci sie nie pogubili na torze.
Powiedz jaką Ty dyscyplinę sportową preferujesz oprócz przebieżki na 100 metrów z gołym tatą.
Dla was wszystko jest pojebane i niepotrzebne co was nie interesuje i o czym nie macie bladego pojecia. Wracać do piwnicy pryszczate squrwysynki
Przecież to jest sadol, tutaj w 99% siedzą życiowe przegrywy, piwniczaki, stuleje i patusy.
Tja. Żużlu się nawdychacie, morda czarna jak u górnika po sztychcie i kaszel przez 3 dni po tym. od tego syfu i pyłu. Zajebista rozrywka. Już mi ktoś kiedyś próbował pokazać jakie to "zajebiste".
Wracaj do kuchni pierogi lepić
Żużel, dyscyplina dla kretynów tak samo jak i nascar. jazda w kółko bez zakretów. Ążeby idioci sie nie pogubili na torze.
skąd się tacy debile jak ty biorą... powiedz kartoflu - jaka dyscyplina wg twojego pustego łba jest ok
Masz zakręty w lewo...
Tja. Żużlu się nawdychacie, morda czarna jak u górnika po sztychcie i kaszel przez 3 dni po tym. od tego syfu i pyłu. Zajebista rozrywka. Już mi ktoś kiedyś próbował pokazać jakie to "zajebiste".
Żużlu się nie da nawdychać, mordy czarnej nie masz i kaszlu też. Stary chyba z Tobą bawił w rozrzutnik do gnoju że takie przeżycia masz. Żużel to ekstremalny sport, wejdź w łuk 130 km/h bez hamulców to inaczej pogadamy.
Byłeś kiedyś na torze? Widziałeś nascar czy żużel na żywo? Nie widziałeś, to po co tak pierdolisz?
A łuk to nie zakręt ? Kto Cie kurwa rzeźbił ? Na pewno nie Gepetto on takiego gówna by nie wystrugał, chyba że robił sobie jaja.
Posłuchaj miernoto zanim powiesz że motocykle żużlowy jeżdżą w 95 albo 98 albo co gorsza są dislami, jeżdżą na Etanolu 1 litr = 1kilometr. Są to motory o pojemności 500cc , bez hamulców jedynie gaz i sprzęgło. Prędkość buduje się nie na prostej a na łukach, chcesz zwolnić? Jedyną opcją jest puszcenie manetki z gazem. Żużel to sport dla Facetów , tam jak zapierdolisz to raz a konkretnie. Zdecydowanie wolę sport taki niż patrzenie jak się kurwa przewracają na boisku bo ktoś kogoś lekko szturchnął. A jak chcesz popatrzeć na sport kontaktowy , z bliskością drugiej osoby oraz miłosnymi spojrzeniami włącz se pedale Szachy.
To jeszcze napiszcie, że żużel jest dla pedałów i będzie komplet... jaki sport waszym zdaniem nie jest pedalski, nie dla idiotow itd?... Może kometka
Rugby kurwa to jest sport dla facetów a nie pizd. I nie mylic z futbolem amerykańskim.
ty byś chłopie nawet nie ruszył tym motorem a co mówić o jakimkolwiek skręcie
skąd się tacy debile jak ty biorą... powiedz kartoflu - jaka dyscyplina wg twojego pustego łba jest ok
Gdybym zaczął zdanie od - Ty Ciulu. To bym ciuli obraził. Wiec posłuchaj chuju na rope. Są inne zajebiste syscypliny które można uprawiac, ale oczywiscie Ty spuszczasz sie nad żużelkiem, rozumiem. Ja uprawiałem dwa sporty. Hokej i wojna. Ten drugi sport jest dośc ekstremalny, ale eliminuje przynajmniej takie cipy jak ty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów