Kolega to chyba nie widzi ironii wynikającej z jego własnych wiadomości
Już wolę być kobietą, którą opisałeś, niż pseudo-facetem, którym jesteś
W ten sposób tylko utrwalasz jego stereotyp. "Nie jesteś prawdziwym facetem" - co za żenujący tekst
bzdury największą cecho dominacji zawsze był intelekt , niby jak męzczyzna zdominował sweiat siłą jak mezczyzna mugł zdominioowac niedziwedzia lwa mamuta siła fizyczna ?? tu był potrzebny intelekt podobnie jak przetrwania w trudnych warunkach o budowie miast i cywilizacji nie wspomne oczewiscie kobiety tez są slabe sa wręcz ciotami ale w naszej cywilizacji głowna role odgrywa mózg dlatego kobiety sa na jej koncu
Z jednej strony racja. Ale z drugiej strony jakby nie patrzeć kobiety nie miały jak się wykazać, bo w ewolucji największą dominującą cechą była siła. To i niech taka kobita weźmie cokolwiek powie mądrego, lub wykaże się w pradawnej historii, to odrazu wpierdol dostawała, bo jak to może facet być głupszy.
Ale z trzeciej strony, teraz w dobie tych chorych równouprawnień, parytetów (a w kopalniach są parytety?) To mimo tego wszystkiego, dalej są mocno w tyle z osiągnięciami, z wynalazkami itd. Faceci miażdżą. Czy można takie coś usprawiedliwić tym że od wieków były trzymane pod butem i IQ się nie wyewoluowało ? Nie wiem, ale chyba nie, ekspertem nie jestem.
o jej pseudo facet , kobiety ty nie masz żadnego prawa oceniać niczyjej meskosc , samo określenie kobieta , p oprostu to co napisałś jest żalosne i przewidywalne , to jest tak proste p0rymitywne i zaosne że musiało być napisane przez kobiete nawet nie przez pseudo kobietye bo wy po prostu macie taką prymitywna babską nature
Kolega to chyba nie widzi ironii wynikającej z jego własnych wiadomości
Już wolę być kobietą, którą opisałeś, niż pseudo-facetem, którym jesteś
a czego ty sie spodziewałeś po zmywarce ?
W ten sposób tylko utrwalasz jego stereotyp. "Nie jesteś prawdziwym facetem" - co za żenujący tekst
Jeśli się z tym panem utożsamiasz, no to kurwa moje gratulacje
nikogo nie obchodzi twoje zdaie worku na sperme
Jeśli się z tym panem utożsamiasz, no to kurwa moje gratulacje
aleś ty orginalna koleżanko po prostu wy tylko potiwerdzacie moje torie ale jesteście tak glupie że nie potraficie tego pojącshokobons widzę, że niekochany przez rodziców i odrzucony przez płeć piękną
widzicie jaką one maja sprawnosć fizyczną ? dlatego tylko rodza dzieci i wygrywają demografią , a ja ciągle słysze od jebanych polek jakie to one nie sa mennczenicami bo któras tm jakieś dzieck wykluła , i najlepsze mówi że mezczyzna nigdy tego nie zrozumie co to za ból bo nie rodzi i mówi to stara gruba panna która nigsdy nie miała dziecka,i pytam się sąka ona to może wiedzieć skoro sama nigdy nie rodziała a ona że na fejsbuku pisali że to taki ból jak by sie spalić żywcem hahahaahahhaaha i pomyślec ż eone ają prawa wyborcze a my dlaje szukamy powodu dlaczego nasza cywilizacja umiera
no masz racje, ale kurwa zastosuj trochę interpunkcji bo ciężko się to czyta...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów