Seria Spiderman to filmy oparte na faktach!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ABERCROMBIE o ile pamięć mnie nie zawodzi, w roli głównej występowała tam maculata.
Niezbyt rozważne bawić się tak z tym gatunkiem.
Co do filmiku - po cholerę ryzykować uszkodzenie pająka? Nigdy nie pojmę czegoś takiego.
Niezbyt rozważne bawić się tak z tym gatunkiem.
Co do filmiku - po cholerę ryzykować uszkodzenie pająka? Nigdy nie pojmę czegoś takiego.
@Keleth
Tez mam taką Nie dosc ze skoczn to jeszcze kurwa! A co do filmiku jak ktos ma pajaczki w domu to wie jak potrafia skakac nadrzewniaki
Tez mam taką Nie dosc ze skoczn to jeszcze kurwa! A co do filmiku jak ktos ma pajaczki w domu to wie jak potrafia skakac nadrzewniaki
You talking to me?!
Skakuny byle gdzie łażą a nikt nie zwraca na nie uwagi jak pięknie skaczą.
Największe kurwy wśród nadrzewnych to tapinacheusy (szybkość), prawie każdym ruchem/skokiem, przebijają bariere dźwięku o_O
"Łaaa, ale to było świetne"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów