📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Justynka99 napisał/a:
Na pierwszy rzut oka widać, że rasiści. Takie tępe lumpy prosto spod monopolowego.
pyskatyyy napisał/a:
To fajnie, że mamy wątek rodzinny na filmie. Który to Twój stary w takim razie?
Wszyscy. Taki sukces jak Justysia musi mieć wielu ojców.
Starsi biali pamiętają gdzie jest miejsce czarnych . A pochwalę się że powiesiłem dzisiaj jednego czarnego, na viatolu (wunderbauma).
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
pyskatyyy napisał/a:
To fajnie, że mamy wątek rodzinny na filmie. Który to Twój stary w takim razie?
Do dzisiaj zakłady robia, który ostatni zalał formę
Ojej, bede uwazac na slowa, wiec odnosze wrazenie ze niektorym uczestnikom walki o wolnosc nie bardzo sie spodobal przebieg calego zdarzenia ,wiec wlaczyla sie bojowniczka o wolnosc majaca z tylu glowy upojne noce z prawdopodobnie lekarzem lub adwokatem nieco ciemniejszej karnacji i pamietajaca o tym bogobojnym milosiernym i sprawiedliwym
nedacym wzorem do nasladowania Georgu FLoydzie ktory jak ten aniol z niebios dal powod do walki o prawa dla nieco mocniej opalonych inzynierow.
nedacym wzorem do nasladowania Georgu FLoydzie ktory jak ten aniol z niebios dal powod do walki o prawa dla nieco mocniej opalonych inzynierow.
Co wy pierdolicie? Skąd te osądy? Skąd wiecie, że biały nie został sprowokowany itp? Widzimy zwykłą bijatykę, nic więcej. Sam raczej do kilku czarnuchów nie skoczył.
I zaraz policja
I biali większego oklepu dzięki temu nie mogli dostać
I cyk mudzynow do kryminału
Tak jak powinno to wyglądać
I biali większego oklepu dzięki temu nie mogli dostać
I cyk mudzynow do kryminału
Tak jak powinno to wyglądać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów