18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
timmy77 2012-05-23, 13:55
Jest poszkodowany rudy, jest piwo! Na pohybel rudzielcom!
Zgłoś
s................9 2012-05-23, 15:26
po chuju spięcie-4 minuty filmu dwa czyste ciosy...
Zgłoś
michal100022 2012-05-23, 16:11
2:42 na litwie samochodom koła sie nie kręcą
Zgłoś
Arko1312 2012-05-23, 16:38 2
@ michal100022

ale Ty jesteś głupi...
Zgłoś
Belzedup666 2012-05-23, 16:42
Z początku myślałem że coś się dzieje, następnie obserwowałem czy oni nie są obciążeni genetycznie, końcuwka mnie zawiodła - nie było zbiorowego gwałtu.
Zgłoś
Cyrk 2012-05-23, 16:54 5
Z biciem kobiet to na moje jest tak: Kobiety nie należy bić (z grubsza - czasami zasłuży, np. jak niewierna). Natomiast jak kobieta sama podejmuje się agresji to traci immunitet i kobiety staje się zwykłym przeciwnikiem. A przeciwnikowi nie tylko można, ale wręcz należy przypierdolić. Dziękuję za uwagę - muszę kończyć bo ptaszyna zaraz wróci, a obiad nieugotowany ;P
Zgłoś
ctx666 2012-05-23, 17:34
02:37
"ej, no zakryj się bo Cię przewieje"
Zgłoś
petru23 2012-05-23, 18:03
jak nie trawię takich wojowniczych lasek ninja. Wielkie kozaczenie bo przecież kobiety udezyć nie można, i skacze jak zając do marchewki.
Chce być traktowana jak kobieta to niech sie zachowuje jak kobieta. Zachowuje się jak facet to i zostanie potraktowana jak facet. W ryj i o ziemię.
Zgłoś
pakicito 2012-05-23, 19:51
albo mi się zdawało albo tam każdy każdemu przyjebał, na koniec wszyscy temu jednemu
Zgłoś
t................r 2012-05-23, 20:40
widzę że 'niebieski' dobrze sie bije
Zgłoś
grot 2012-05-23, 22:08
Mogliby jakies koszulki w dwoch kolorach ubrac bo ciezko sie połapać kto jest z kim.
Zgłoś
Szamil Basajew 2012-05-23, 23:42
biją się jak cioty
Zgłoś
A................R 2012-05-25, 18:00
@kz ubliżam Ci lub prezentuję sobą jakąś ułomność, że wyzywasz mnie od debili? Widzę że kogoś dźgnęła moja wypowiedź o JP. A tak poza tym to jeśli ktoś coś/kogoś woli to nie piszę się "wolaly o policje" tylko "wolą policję", to tak na przyszłość .

@rafalaudi1 co to jest końcuwka? Chyba o końcówkę Ci chodziło ;]
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem