Nieźle. Większość sadoli by się zesrala
1. Niedźwiedź Brunatny - leżymy i nie ruszamy się to odejdzie w pizdu
2. Niedźwiedź Czarny - Pilnujemy portfela i innych kosztownych pierdół, lub napierdalamy się z nim i kroimy dziada.
3. Niedźwiedź Grizzly - Spierdalamy jak ruskie z czołgu
4. Niedźwiedź Polarny - Jednym zdaniem, Mamy przejebane jak załoga Apolla 13.
Większość zwierząt nie ma świadomości tego jaki strach u ludzi wzbudza i że jest w stanie zabić ich jednym uderzeniem czy ugryzieniem. To co zrobili na filmie to najlepsze co mogli wymyślić, bo jeśli niedźwiedź zauważył, że coś przed nim nie ucieka tylko wręcz go próbuje zaatakować to sam zwieje i nie będzie się narażał. Trudno o takich detalach myśleć w sytuacji zagrożenia, ale najlepiej jest właśnie podnieść ręce żeby być "wyższym"i robić jak najwięcej hałasu. Na nogach i tak nie uciekniemy, chyba że z górki to mamy jakieś tam szanse bo są słabe w zbieganiu ze zboczy ze względu na niewielką długość przednich łap..
3. Niedźwiedź Grizzly - Spierdalamy jak ruskie z czołgu
4. Niedźwiedź Polarny - Jednym zdaniem, Mamy przejebane jak załoga Apolla 13.