Stary menel mooocno śpi,
My się go boimy, siurkiem oznaczymy
Jak się zbudzi to się sprayem ryj ubrudzi.
Czyli są to twoje wymysły i fantazje. Spakuj je sobie do dupy i odpierdol się od ludzi. Przynajmniej wiesz, że pierdolisz głupoty.
"Tu nie ma żadnego ciągu logicznego, tylko wiem z doświadczenia, że właśnie takie sebixy to podatne na manipulację pseudopatrioci i nieroby(500+), których łatwo kupić pieprzeniem o "patriotyzmie" i podawaniem się za prawicę. A PiS to populiści, więc wiedzieli jak wykorzystać te najniższe warstwy społeczne, które stanowią bardzo dużą część społeczeństwa."
Nawet jeśli założymy, że nie chodzą na wybory, to nie zauważyłeś faktu, że to zazwyczaj tacy są strasznymi wielbicielami PiS-u? To oni mają tendencję do nazywania lewakami każdego, kto ośmieli się skrytykować PiS. To oni się zachwycają ich udawanym patriotyzmem. To oni robią sobie dzieciaki, by dostać 500+(wiem, bo znam od cholery takich przypadków).
Gdybyś był chociaż trochę myślącym człowiekiem to byś wiedział, że nie trzeba być za PO by nienawidzić PiS-u. Ale czego się spodziewać po PiS-owskim zmanipulowanym psie? A poglądowo bliżej mi prawicy, niż takim jak wy razem wziętymi.
Wyciągasz jedno zdanie całkowicie z kontekstu i próbujesz zabłysnąć? Serio jesteś takim kretynem? Matko, ale was się namnożyło ostatnio.
No i tacy jak wy się uważają za tych mądrzejszych i bardziej świadomych od lewactwa. A ten wasz kochany PiS to nic innego jak lewica.
Elektorat PiS-u w pełnej okazałości.
Możesz mi possać chuja
Gdybyś był chociaż trochę myślącym człowiekiem to byś wiedział, że nie trzeba być za PO by nienawidzić PiS-u. Ale czego się spodziewać po PiS-owskim zmanipulowanym psie?