Idiotka została nagrana przez CCTV, rozjechała dwa owczarki niemieckie. Jeden z nich został uśpiony ze względu na obrażenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mors_Nigra napisał/a:
Co ty tam pierdolisz lewaku?@misialek bo bliżej Ci do psa niż człowieka.
Stajan napisał/a:
Co ty tam pierdolisz lewaku?
Ja wiem, że u was w podstawówkach(wcześniej w gimbazach) to bardzo popularny termin, ale nie można używać pewnych stwierdzeń, nawet nie znając ich znaczenia. Jak już wrócisz to zasięgnij wiedzy u pani/pana od j.polskiego, by nie robić z siebie w przyszłości debila, jak teraz.
Prawidłowo szef w pracy nie będzie słuchał wytłumaczenia że spóźniłem się bo dwa psy pomimo trąbienia dalej blokowały ulice. Miała całkowite prawo przejechać, a pies ślepy że nie widzi jak samochód 3km na godzinę jedzie nie mógł zrobić kroku w bok?
nie no trochę chujnia....ja nigdy nie przejechałem nikogo specjalnie
spoons napisał/a:
Szybko byś zmienił zdanie, jak byś mieszkał w rejonie gdzie bezpańskich psów mnoży się jak komarów...Kurwa psy to mają czasami przejebane. Ludzie je udomowili, najebali ras, psy już ewolucyjnie kminią ludzi i odwrotnie, dobrze ułożone mogą być najlepszym ziomem i są na to wyjątkowo podatne. A ludzie kurwa jeszcze im wpierdol dają, rozmnażają, topią, przejeżdżają furą a na sadolu jeszcze babie ludzie kibicują
No i prawidłowa reakcja kobieciny, nienawidzę kundli srających kurwa po ulicach jak hindusy, powinien być zakaz trzymania w ogóle tego gówna w miastach.
Szkoda samochodu, zderzak moze sie pogiąc, a jak mieso wejdzie w amortyzator to weź potem wybieraj. Jak miałem starego Volviaka to mi było nie szkoda i rozjeżdzałem takie kundle na drogach. Zderzak był chyba z betonu i gumy zarazem bo tak fajnie odskakiwały jak wystrzelone z procy. Zdychało to potem na skwerkach i poboczach. Oczywiscie były to lata 1998-2004 kiedy tego bezpańskiego parchatego gówna jeszcze sporo latało po polskich drogach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów