Nikt nie może przejść, czas modlić się do Allaha, ulice są nasze!” Dania, obudź się Europo!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa, z jednej strony lewica z swoimi złotymi myślami z drugiej ci wszyscy wierni na pokaz. Trzeba mieć ostro wyjebane jajca na jednych i drugich. Ale nie da rady bo na każdym kroku trwa przeciąganie liny między zjebami.
donkapusta napisał/a:
To nie jest problem!!! Zrozumcie to!. Najważniejsze, że w urzędzie nie ma krzyży i możliwe są małżeństwa i adopcje dzieci przez pary, trójkąty, czworokąty wielopłciowe i inne parafilie. Ye ba ni Polacy z Zaściankowa Dolnego tylko mogą nie doceniać takiej wspaniałej rzeczywistości. Buahahahhaa,
no dla niektórych rozwielitek zajmowanie sie wiecej niż jednym problemem naraz jest zbyt skomplikowane. naszczęście odrzucamy te rozwielitki w kolejnych wyborach. Krzyże to dobry początek. powinno sie zdelegalizować wszystkie religiie i zakazac ich kultywowania publicznie i prywanie w gronach wiekszych niz najblizsza rodzina. i egezkwować to bardzo rygorystycznie. imagine there is no heaven....
trimix82 napisał/a:
Nie oni jedni blokują drogi😛😛😛
no ale ci to robią co jakiś tam czas, ze 2 moze 4 razy w roku. takie muslimy to codziennie sie modlą.
smc napisał/a:
ul. Kolejowa w Katowicach.
Znam to miejsce
Dużo Cyganów.
to nie są cyganie tylko katowiccy hiszpanie
No dobra, a jak są procesje katolickie to dróg nie blokują lub nie utrudniają ruchu?
Żeby nie było, wolę radykałów katolickich od jakichkolwiek innych.
Żeby nie było, wolę radykałów katolickich od jakichkolwiek innych.
donkapusta napisał/a:
To nie jest problem!!! Zrozumcie to!. Najważniejsze, że w urzędzie nie ma krzyży i możliwe są małżeństwa i adopcje dzieci przez pary, trójkąty, czworokąty wielopłciowe i inne parafilie. Ye ba ni Polacy z Zaściankowa Dolnego tylko mogą nie doceniać takiej wspaniałej rzeczywistości. Buahahahhaa,
jebać ich wszystkich po równo
żadnych symboli religijnych w urzędach etc
a takie coś jak to w filmiku, powinno być srogo karane
nie wiem jak u nich, ale przecież my mamy coś takiego jak "tamowanie lub utrudnienie ruchu"
Nic tylko zajebac kora w dupe
Idealnie się lokują. Tylko wycieraczki włączyć i gazu dodać.
W UK w Birmingham bodajże mają już większość we władzach lokalnych więc oficjalnie białasy zostały mniejszością w swoim własnym kraju
Tylko czekać na zmianę prawa w świetle prawa.
Nasza ciemnota też przebiera nogami aby poczuć smak egzotyki
Tylko czekać na zmianę prawa w świetle prawa.
Nasza ciemnota też przebiera nogami aby poczuć smak egzotyki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów