Darki72 napisał/a:
Spinah, ty tak sie nie spinaj bo jeszcze dojdziesz i monitor zabrudzisz... Widzisz czlowieku przez ubranie? Czarne ubranie?
Po pierwsze, nie klepałem, nie klepię i nie będę klepał do tego filmu. Po drugie, rozumiem że żeby stwierdzić czy laska ci się podoba wizualnie, musisz ją najpierw obejrzeć bez ubrania? Widzę kształt, zarys, ramiona, budowę klatki piersiowej. To wystarczy do określenia rozmiaru i kształtu. Mniej więcej.
Darki72 napisał/a:
Jak Ty sie slinisz na jej "wylaniajace sie z dekoltu piekne cycuszki" to ja nie wiem jak się zachowujesz na plazy. I nie chce wiedziec... Amen.
Nie ślinie się, tylko nie mogę zdzierżyć kretynizmu w takich stężeniach, jak np. w przypadku bólu dupy jakiegoś typa, spowodowany tym, że inne typy komentują cycki kobiety z filmiku. Dajesz mi wszelkie podstawy by wątpić w twoją orientacje seksualną. A na plaży normalnie się zachowuje, jak każdy facet. Trochę pływam, piję piwo, opalam się. Zdecydowanie bardziej mnie jara seksownie ale gustownie ubrana kobieta i perspektywa jej późniejszego rozebrania, niż golizna na plaży. Dziwne w ogóle że o tym wspomniałeś. Chciałbyś opowiedzieć nam o swoich przeżyciach?