📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jokerd napisał/a:
Kurwa, co za trol. Już się cieszylem
Nie ma z czego. Po nim rządy obejmie ktoś znacznie gorszy, baba która nienawidzi Polaków i kocha Putina.
Co by nie mówić to Łukaszenka nie wszedł do wojny a mógł. Niewykluczone, że na samym początku kiedy ruscy byli pod kijowem zwyczajnie wystawił putina a sama armia białoruska miała stanowić część planu ruskich. Tego nie wiemy ale możemy sobie gdybać.
Żebyście się nie zdziwili jak po łukaszence będzie ktoś znacznie gorszy, a szczególnie jak putin wstawi tam 'swojego' człowieka jeszcze w trakcie wojny, kogoś kto będzie jeszcze bvardziej podatny na decyzje putina. Łukaszenka to odklejeniec i nie zamierzam go bronić, choćby za wszelkie prowokacje w naszym kierunku ale jak mówie, to gość który ma doświadczenie i głowe na karku. Po nim moe być ktoś gorszy dla nas i dla samych białorusinów więc najlepiej jakby pierwsze odszedł na tamten świat putin a dopiero później czas na zmiany na białorusi
Żebyście się nie zdziwili jak po łukaszence będzie ktoś znacznie gorszy, a szczególnie jak putin wstawi tam 'swojego' człowieka jeszcze w trakcie wojny, kogoś kto będzie jeszcze bvardziej podatny na decyzje putina. Łukaszenka to odklejeniec i nie zamierzam go bronić, choćby za wszelkie prowokacje w naszym kierunku ale jak mówie, to gość który ma doświadczenie i głowe na karku. Po nim moe być ktoś gorszy dla nas i dla samych białorusinów więc najlepiej jakby pierwsze odszedł na tamten świat putin a dopiero później czas na zmiany na białorusi
Jokerd napisał/a:
A ja bym się tak nie cieszył
Bo jak on nie żyje to znaczy że Putin wykorzysta jego żołnierzy i cały sprzęt na Ukrainie.
ale co że niby on jakiś zły czy co? Gdyby nie on i amerykanie zainstalowali by tam swój rząd jak podczas majdanu na ukrainie to już dawno białoruś pogrążyłaby się w skrajnej biedzie i wojnie z rosją i mieliby takie samo gówno jak Ukraińcy naszczuci na Rosję. Dla Białorusinów lepiej by nic tam się nie zmieniło, dla nas też.
Ciekawe za ile lat wrócimy do tego
Ale kurwa głupi jesteście. Wraz z odejściem batiuszki rozpada się cały jego system, jak za stalina. Podobnie jest z putinem, tam też nikt nie będzie kontynuował jego "dzieła".
mygyry napisał/a:
Myślę, że lepiej żeby przeżył Putina
Zgadza się! Jak kopnie w kalendarz, to moment, a będziemy mieli ok.400 km więcej granicy sąsiadującej z Rosją.
Białoruś zostanie wchłonięta przez kacapów jak nic. Ja się zastanawiam czy ta cała choroba Łukaszenki, to nie jest sposób na "wyjście tylnymi drzwiami" i życie w dostatku na jakiejś prywatnej wyspie putlera. Gdyby rząd Łukaszenki upadł i tak byłby stracony przez Białorusinów.
Mi to się wydaje że spierdolił z Białorusi bo tam ruskie wysłały atomówkę ..i żeby nie dostać rykoszetem naudawał że chory i chce do szpitala w Moskwie , jak by na Białorusi nie było ..
Jokerd napisał/a:
fuse_beyond napisał/a:
ty chuju już miałem biec po szampana
Łukaszenka trzyma ten chlew za morde, jak zdechnie to kontrolę przejmą generałowie którzy sa ruskami, i wjedzie putin na pełnej kurwie na legalu, trzeba być głupim albo ruskim trollem żeby się cieszyć z śmierci Łukaszenki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów