📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Koniec Świata, największy zjeb to jest z pedałów... coś o tym wiesz na co dzień
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
nie od razu tylko po kilku dniach a powód skasowania żydowskiego hs był wyjaśniany kilka razy
To co napisał to jedno, a to co naprawdę myśli to drugie. Wiadomo przecież, że to typowy lunatyk smoleńsko-katolicko-narodowy, który 10-go każdego miesiąca płacze po najwybitniejszym prezydencie RP w historii drogi mlecznej. LOL
LOL
@up
Przeszedłeś na islam, czy wierzysz w Trygława, Swarożca i Świętowita?
No tak, wierzysz w Niepokalanego Najświętszego Prezydenta RP i Jego Małżonkę, którzy zmartwychwstali na Wawelu.
Przeszedłeś na islam, czy wierzysz w Trygława, Swarożca i Świętowita?
No tak, wierzysz w Niepokalanego Najświętszego Prezydenta RP i Jego Małżonkę, którzy zmartwychwstali na Wawelu.
adresikpuma napisał/a:
nO Sory ale macierewiczjakby nie bylo to jedyna osoba ktora daży do rozwikłania tej sprawy. Powołuje specjalistów a nie tak jak rząd goscia ktory nie moze się nawet zdecydowac na jakiej wysokosci samolot uderzył w brzozę.A kompromitacja Go i naśmiewanie się to jedyne co mogą zrobić a lemingi to łykną jak młode pelikany
Weź Ty się jebnij w łeb, Macierewicz i spółka wykorzystuje smoleńsk do polityki tak jak każdy na wiejskiej. Nikomu tak naprawde nie zależy na rozwikłaniu tej katastrofy (pomijając rodziny ofiar).
@eithe
Skończeni kretyni pokroju maciory i ten cały geriatryczny cyrk narodowo-katolicki, który powstał na bazie spędu krzyżofreników z Krakowskiego Przedmieścia, bandy nawiedzonych uciekinierów z psychiatryka tylko ośmiesza ofiary katastrofy i obrzydza normalnym ludziom życie. Na dodatek ta cała psychoza kosztuje miliony z budżetu, które są wypierdalane na różne pojebane pomysły PiSoidalnych psychopatów zamiast na np. służbę zdrowia, czy cokolwiek innego dla ŻYJĄCYCH LUDZI.
Skończeni kretyni pokroju maciory i ten cały geriatryczny cyrk narodowo-katolicki, który powstał na bazie spędu krzyżofreników z Krakowskiego Przedmieścia, bandy nawiedzonych uciekinierów z psychiatryka tylko ośmiesza ofiary katastrofy i obrzydza normalnym ludziom życie. Na dodatek ta cała psychoza kosztuje miliony z budżetu, które są wypierdalane na różne pojebane pomysły PiSoidalnych psychopatów zamiast na np. służbę zdrowia, czy cokolwiek innego dla ŻYJĄCYCH LUDZI.
@Koniec Świata
Tumanie to wszystko było skierowane do ciebie bo odpisujesz na coś czego nawet nie powiedział co sugeruje chorobę psychiczną albo gorzej bycie lewakiem.
Tumanie to wszystko było skierowane do ciebie bo odpisujesz na coś czego nawet nie powiedział co sugeruje chorobę psychiczną albo gorzej bycie lewakiem.
@jazda123
Nie zesraj się przypadkiem. Idź kup sobie w Caritasie gromnicę na dziesiętnicę, burasie.
Nie zesraj się przypadkiem. Idź kup sobie w Caritasie gromnicę na dziesiętnicę, burasie.
Ale problem macie. Przecież sok z brzozy jest zdrowy
Jebać sok brzozowy, trzeba pić wodę brzozową za zdrowie "ofiar rodzin"...
Zauważyłem,że Sadistic kończy się tam gdzie zaczynają się poszczególne poglądy.Ale Koniec Świata, ma duzo racji Ci z orzełkami w awatarach są jeszcze bardziej pojebani niż Ci z biedroniem na koszulce.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Wielcy sezonowi patrioci. Ciekawe ile z nich potrafi wymienić, chociaż 3-4 zespoły patriotyczne
Ja potrafię wymienić dwa: Sabaton i Honor.
Nie słucham tego typu muzyki. To dobre dla chłopaków z ONR. Wolę anarchopunk... Pewnie jestę lewakię.
W sumie mogłem zobaczyć w Wikipedii, ale to byłoby nieuczciwe.
W sumie mogłem zobaczyć w Wikipedii, ale to byłoby nieuczciwe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów