Czterech studentów z Torunia postanowiło nagrać - całkowicie amatorsko - hip-hopowy kawałek dla swojego kumpla z okazji 23ich urodzin. Lepszego prezentu nie mógł sobie wymarzyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Genialne a tak to wiadomo Manchester United i FalubazzzZ ! Całe życie na wirażu
mógłby ktoś zamieścić tutaj tekst, bo nic z tego bełkotu nie rozumiem???
Prze, prze cudowne wprost. Wielki szacunek dla pomysłodawców i wykonawców. To się nazywa prezent od serca.
Kacper nie wbił się w bit ale chuj z tym
za Skurwysyna na końcu i zajebisty pomysł leci Piwko! STO LAT!
za Skurwysyna na końcu i zajebisty pomysł leci Piwko! STO LAT!
Jedyny minus, fani Man Und. YNWA!
@Swistak nie wiem kto samplował kogo, ale znam to jako philter - my french connection
/watch?v=esPPx3VcnfA
/watch?v=esPPx3VcnfA
Gdyby mi kumple odjebali coś takiego na urodziny... Sam nie wiem. Chyba bym się, kurwa, ze szczęścia popłakał.
Dałbym dwa piwa: za pomysł i za Man U, ale mogę tylko jedno, szkuoda.
Bajeczka.
Dałbym dwa piwa: za pomysł i za Man U, ale mogę tylko jedno, szkuoda.
Bajeczka.
Infernalgirl napisał/a:
mógłby ktoś zamieścić tutaj tekst, bo nic z tego bełkotu nie rozumiem???
wytrzeźwiejesz i zrozumiesz
krzychu sto lat !
krzyżacy dali rade ];-D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów