Walka wieczoru
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Walka wieczoru
Złamałem w ten sposób rękę na popijawie. (może kiedyś wrzuce zdjęcia) Złamanie trzonu kości ramiennej, na szpitalu nie pytali się nawet jak to sie stało bo 99% złamań tej części tej kości to siłowanie się. Japierdole, drut śródszpikowy i rok rekonwalescencji a i tak nie moge do konca prostowac ręki w łokciu i mam w pizdu bliznę na całą rękę, nie polecam.
Nie ma nic gorszego, niż debil udający mędrca
chuja tam, google się nie myli:
xD
Bez oglądania wiem że ręka jebła
bare221 napisał/a:
chuja tam, google się nie myli:
xD
Już się nie zesrajcie wojownicy języka Polskiego
Od tego jest to forum, chyba ze Ci sie zakladki pojebaly to wybaczam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów