18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
L................a 2010-05-06, 0:03
poezja !!!!!!!!!!!
Zgłoś
majonez_winiary 2010-05-06, 0:45
Lares86 napisał/a:

Koopr545:

Jak bys chciał skręcić coś takiego na polkim staffie to bys musiał wydac conajmniej Z 300zL. No ale najpierw musisz skonczyc Gimnazium, a potem isc do pracy, to wtedy bedzie cie stac na takie hoby w Polsce.

Widzę że musisz ładne wyjeby na jazz dostawać, skoro myślisz że trzy stówy.

Swoją drogą, oczywiście piwko za temat, muzykę i sprawności manualne bohatera. Dla zainteresowanych, drugi kawałek w filmiku to:

Musical Youth- "Pass the Dutchie"
Zgłoś
pureatheist 2010-05-06, 0:48
Barlu - w jakiejś sieci kiosków przypadkowo znalazłem takie długie ;] Niestety nie pamiętam teraz nazwy.

Byczarz - lufy są wyznacznikiem ilości. Spotykałem też dilów, gdzie na grama wypadało 5 luf.
A reszta poszła na PW ;]
Zgłoś
EvilDog 2010-05-06, 1:09
Pomysł Ciekawy ale za dużo roboty, wiaderko albo nietoperz i się ma ten sam efekt, tylko że jest mniej romantycznie.
Zgłoś
NAPIERDALATOR 2010-05-06, 1:39
hihihih, kto mi takie cos zrobi? zaplace
Zgłoś
Nata.sza 2010-05-06, 2:10
On ma talent dosłownie.

Aż mi się zrobiła ochota i chyba spróbuję takie coś zrobić!
Zgłoś
Ktoss 2010-05-06, 2:45
Jak dla mnie mistrzowski młyn Podobnie jak mistrzowski jest HiPod:

waytoomany.com/video/the-hipod

A tak ogólnie, to strasznie ludzie wymyślają, jakby nie można już klasycznego lolka zapalić lub ze szkła jakiegoś pociągnąć
Zgłoś
pureatheist 2010-05-06, 8:23
Haha, HiPod przypomina mi próbę palenia z maski przeciwgazowej typu, jak ja to nazywam, słoń W sumie sporo zielska się zmarnowało, a skończyło się głównie na potężnej dawce łzawienia Ale w teorii plan byś świetny
Zgłoś
Reptile 2010-05-06, 11:26
duuuży lol

polecam getfreeride.org/cns/page/tematy/jointy.htm
Zgłoś
P................0 2010-05-06, 11:55
_XaL_ napisał/a:

Gdyby nie tytoń, to by się mu tyle nie żarzyło i nic z tego by nie było. Nie mniej jednak, tytoń strasznie niszczy wg. mnie zabawę.

Sad but true...
Zgłoś
G................k 2010-05-06, 12:11
Byczarz napisał/a:

Chciałbym zauważyć, że lufy a blanty to co innego.
Na dobrego skręta idzie 1-2g- średnio 1.5, więc 4 * 1.5 = 6g.
6 * 30 = 180zł.

Jak skręcisz mi ze 100zł cztery na prawdę dobre blanty, to Ci pogratuluje. ; )

1-2 gramy? To pewnie dobry majeranek kopcisz o_O Zrobiony z połówki, stuffu przedniej klasy na loozie można złapać dobry stan...
Zgłoś
yofcborc 2010-05-06, 12:37
A ja wam powiem ze najlepiej zlapac kilka ziaren i posadzic pod naszym polskim sloncem. Za ww. 100 zlotych mozesz 200-300 gram zebrac. Troche checi, wiedzy i czasu
Zgłoś
R................x 2010-05-06, 13:16
Kładziesz 1g, z wagi, na podkładzie z mąki, skraplasz wodą, mieszasz i ta dam! Baka rośnie jak na drożdżach. Jakościowo gówno, ilościowo zadowalająco dla każdego małego ćpunka.
Zgłoś
Ktoss 2010-05-06, 15:01
Barlu napisał/a:

Gdzie w PL dostanę takie blety z takim napisem jak on ma "BOB MARLEY"?

[znalazłem tylko krótkie]

A to przypadkiem nie były jakieś blety OCB? W sumie sam mogę polecić blety Amsterdam. Raz udało mi się je dorwać, ale były naprawdę dobre

Co do tego że tytoń psuje zabawę, to wygląda na to, że palicie, burżuje, same czyściochy? Swego czasu, póki dużo paliłem, jakoś tytoń nie przeszkadzał w paleniu, bo przecież ziele ma swój "aromat" przez który tytoń jest ledwie wyczuwalny. Psuć zabawę może jeśli zielsko jest jakieś lipne Ewentualnie jak ktoś załaduje całego fajka do 0,5g
Zgłoś
Novik 2010-05-06, 20:03
teraz znajdzie się 1000 osób którzy się znają na zielsku i będą opowiadać swe historie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem