📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poezja !!!!!!!!!!!
Lares86 napisał/a:
Koopr545:
Jak bys chciał skręcić coś takiego na polkim staffie to bys musiał wydac conajmniej Z 300zL. No ale najpierw musisz skonczyc Gimnazium, a potem isc do pracy, to wtedy bedzie cie stac na takie hoby w Polsce.
Widzę że musisz ładne wyjeby na jazz dostawać, skoro myślisz że trzy stówy.
Swoją drogą, oczywiście piwko za temat, muzykę i sprawności manualne bohatera. Dla zainteresowanych, drugi kawałek w filmiku to:
Musical Youth- "Pass the Dutchie"
Barlu - w jakiejś sieci kiosków przypadkowo znalazłem takie długie ;] Niestety nie pamiętam teraz nazwy.
Byczarz - lufy są wyznacznikiem ilości. Spotykałem też dilów, gdzie na grama wypadało 5 luf.
A reszta poszła na PW ;]
Byczarz - lufy są wyznacznikiem ilości. Spotykałem też dilów, gdzie na grama wypadało 5 luf.
A reszta poszła na PW ;]
Pomysł Ciekawy ale za dużo roboty, wiaderko albo nietoperz i się ma ten sam efekt, tylko że jest mniej romantycznie.
hihihih, kto mi takie cos zrobi? zaplace
Jak dla mnie mistrzowski młyn Podobnie jak mistrzowski jest HiPod:
waytoomany.com/video/the-hipod
A tak ogólnie, to strasznie ludzie wymyślają, jakby nie można już klasycznego lolka zapalić lub ze szkła jakiegoś pociągnąć
waytoomany.com/video/the-hipod
A tak ogólnie, to strasznie ludzie wymyślają, jakby nie można już klasycznego lolka zapalić lub ze szkła jakiegoś pociągnąć
Haha, HiPod przypomina mi próbę palenia z maski przeciwgazowej typu, jak ja to nazywam, słoń W sumie sporo zielska się zmarnowało, a skończyło się głównie na potężnej dawce łzawienia Ale w teorii plan byś świetny
_XaL_ napisał/a:
Gdyby nie tytoń, to by się mu tyle nie żarzyło i nic z tego by nie było. Nie mniej jednak, tytoń strasznie niszczy wg. mnie zabawę.
Sad but true...
Byczarz napisał/a:
Chciałbym zauważyć, że lufy a blanty to co innego.
Na dobrego skręta idzie 1-2g- średnio 1.5, więc 4 * 1.5 = 6g.
6 * 30 = 180zł.
Jak skręcisz mi ze 100zł cztery na prawdę dobre blanty, to Ci pogratuluje. ; )
1-2 gramy? To pewnie dobry majeranek kopcisz o_O Zrobiony z połówki, stuffu przedniej klasy na loozie można złapać dobry stan...
A ja wam powiem ze najlepiej zlapac kilka ziaren i posadzic pod naszym polskim sloncem. Za ww. 100 zlotych mozesz 200-300 gram zebrac. Troche checi, wiedzy i czasu
Kładziesz 1g, z wagi, na podkładzie z mąki, skraplasz wodą, mieszasz i ta dam! Baka rośnie jak na drożdżach. Jakościowo gówno, ilościowo zadowalająco dla każdego małego ćpunka.
Barlu napisał/a:
Gdzie w PL dostanę takie blety z takim napisem jak on ma "BOB MARLEY"?
[znalazłem tylko krótkie]
A to przypadkiem nie były jakieś blety OCB? W sumie sam mogę polecić blety Amsterdam. Raz udało mi się je dorwać, ale były naprawdę dobre
Co do tego że tytoń psuje zabawę, to wygląda na to, że palicie, burżuje, same czyściochy? Swego czasu, póki dużo paliłem, jakoś tytoń nie przeszkadzał w paleniu, bo przecież ziele ma swój "aromat" przez który tytoń jest ledwie wyczuwalny. Psuć zabawę może jeśli zielsko jest jakieś lipne Ewentualnie jak ktoś załaduje całego fajka do 0,5g
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów