Udawać Ruskiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DUST DEVIL napisał/a:
@why, polak rusek bracia Słowianie, więc nie siej fermentu
Gość zajebiście udaje Rosjan, choć z jakiegoś powodu nie było legendarnego Блядь
bracia Słowianie ? pojebało Ci się coś ? Nie przypominam sobie żeby przez ostatnie kilkaset lat spotkało nas coś dobrego z ich strony, chyba, że twój tatuś był w UB albo w partii to możesz mieć inne wspomnienia...
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
No rzeczywiście dużo powiedział...
T-Will napisał/a:
Szkoda, że tak mało. Chętnie posłuchałbym tego akcentu dłużej, zajebisty.
5:12
To jest typowy "ruski" akcent, udawany przez amerykanina, oczywiście typ robi to dobrze, ale jego struny głosowe nigdy nie będą w stanie perfekcyjnie tych charakterystycznych miękkich dźwięków wydawać. Oczywiście trik skuteczny bo skąd amerykanie (tym bardziej czarni bracia) mają wiedzieć jak brzmi prawdziwy ruski akcent? Oni nawet nie wiedzą gdzie jest rosja.
why, jeśli chodzi o stosunku polityczno-dyplomatyczne to racja, Ruskie nas jebią. Natomiast w stosunkach międzyludzkich jest nam bliżej do nich niż do tych z zachodu. Taki szwab, Belg, Holender, Francuz czy Anglik zawsze patrzy na Polaka z góry i traktuje z dużą rezerwą. A Ruski albo Ukrainiec zawsze zagada, zaśmieje się, kielona zaproponuje.
@BongMan
Chuja prawda, w niemczech miałem do czynienia z ruskimi niemcami jak i turkami i powiem, ze młodzi niemcy są naprawdę w porządku idzie się z nimi pośmiać i pożartować, a reszta to jakieś niewydarzone
Chuja prawda, w niemczech miałem do czynienia z ruskimi niemcami jak i turkami i powiem, ze młodzi niemcy są naprawdę w porządku idzie się z nimi pośmiać i pożartować, a reszta to jakieś niewydarzone
@up w niemczech...
Bo kurwa między polakami, ukraincami, ruskimi i chuj wie kim jeszcze jest wyścig szczurów w reichu o robote Wiadomo, że będą sobie nogi podkładać
BongMan mówił o relacjach społecznych i tu jest na prawdę spoko, tylko trzeba zapomnieć o polityce.
Bo kurwa między polakami, ukraincami, ruskimi i chuj wie kim jeszcze jest wyścig szczurów w reichu o robote Wiadomo, że będą sobie nogi podkładać
BongMan mówił o relacjach społecznych i tu jest na prawdę spoko, tylko trzeba zapomnieć o polityce.
MrPink napisał/a:
jak już się tak chwalimy znajomością języków obcych, to mam wiadomość dla Ciebie, Dust Devil.
Иди на хуй
w wolnym tłumaczeniu: wypierdalaj
Да ты ПИЗДОРВАНКА НЕДОЁБАНАЯ!
Co wy pierdolicie, w normalnych relacjach Rosjanie/Ukraińcy/Białorusini/Mołdawianie to zajebiści ludzie, bardzo gościnni i mili. Wy jak zwykle wszystko miarką prawicowskiego politycznego butthurtu mierzycie. Założę się, że jedyny rusek jakiego widzieliście to Putin w telewizji. Won z ksenofobią!
A w Niemczech na robotach to nawet polak polakowi wilkiem.
MrPink napisał/a:
jak już się tak chwalimy znajomością języków obcych, to mam wiadomość dla Ciebie, Dust Devil.
Иди на хуй
w wolnym tłumaczeniu: wypierdalaj
Osobiście przetłumaczyłbym: "Idź w pizdu", ale ja to się nie znam... Tylko cyrylicę potrafię czytać, ale co znaczą poszczególne słowa, to już nie za bardzo...
@up "иди на хуй" ma w języku rosyjskim parę znaczeń takich jak "idź na chuj", "wypierdalaj", "wal się", można też powiedzieć, że jest to zamiennik dla polskiego "chuj ci w dupę"
DUST DEVIL napisał/a:
ПИЗДОРВАНКА НЕДОЁБАНАЯ
Pizdorwanka niedojobanaja? Tego nie znałem
A kojarzysz coś takiego jak "promudobliadskaja pizdroprojebina"? Cyrylicą na klawiaturze pisać ni chuja nie potrafię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów