Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
prowokujesz a potem jak ostatnia pizda lecisz się żalić do organizacyjnych...
moim zdaniem miałeś tu konto wcześniej a teraz trolujesz, bo chyba nikt nie jest tak pusty i głupi w realu...
mularz, skończ pisać te swoje bzdety, bo ani to ciekawe, ani mądre.
prowokujesz a potem jak ostatnia pizda lecisz się żalić do organizacyjnych...
moim zdaniem miałeś tu konto wcześniej a teraz trolujesz, bo chyba nikt nie jest tak pusty i głupi w realu...
Wybacz, ale mogę wyrażać swoje zdanie na różne tematy i nie będziesz mi mówić co mam robić. Nie obchodzi mnie również to co na ten temat sądzisz. To forum dyskusyjne i mogę wyrażać swoje poglądy jakiekolwiek by one nie były, jeśli nie łamią regulaminu, więc żegnam.
Papapa...
Ps. Nazywanie mnie głupim i pustym oraz posądzanie o trollowanie podchodzi pod obrazę czy jeszcze nie?
Wybacz, ale mogę wyrażać swoje zdanie na różne tematy i nie będziesz mi mówić co mam robić. Nie obchodzi mnie również to co na ten temat sądzisz. To forum dyskusyjne i mogę wyrażać swoje poglądy jakiekolwiek by one nie były, jeśli nie łamią regulaminu, więc żegnam.
Papapa...
Ps. Nazywanie mnie głupim i pustym oraz posądzanie o trollowanie podchodzi pod obrazę czy jeszcze nie?
wybaczam
nazywanie cie głupim, pustym i posądzanie o trollowanie podchodzi pod pisanie prawdy, więc żegnam
MUlarzu , podaj zrodlo badan, trzaskanie dziobem powolujac sie na wytwory swojej wyobrazni niestey nie sa prawomocne, badz sa pisane dla jakiegos rajcu.
Nizsze warstwy spoleczne pija dla odurzenia? Francuzi opija sie na umor winem , taki sport narodowy do befsztyka,(R.Barthes "Mitologie".) , a wydali na swiat takich wspanialych operatorow jezyka jak Apollinaire , czy Zola , nie pomne na nazwisk zwiazanych ze swiatem nauki , czy sportu. Ta kwestia odnosi sie rowniez do braci Moskali i Naszego dumnego narodu(podobno slyniemy z tolerancji na alkohol). To o czym piszesz to quasi-socjologiczne malo warte badania , ktore po prostu nic nie znacza , o czym zreszta pisal sam Rozewicz.
Kolejna sprawa. Mylisz pojecie wolnosci wypowiedzi z nienaruszalnoscia swojej osoby. Jesli na forum wypowiadasz jakas opinie , to licz sie z tym, ze ta opinia moze zostac omowiona. Jesli jednak zaprzesz sie , ze masz racje i bedziesz staral sie jej dowidzic na zasadzie, bo ja moge a wy nie , to licz sie z tym , ze za pare postow nikt nie bedzie cie bral na powaznie, poi prsotu nie bedziesz wiarygodny. Co sie tyczy znow sposobu formulowania osadow , no coz...jesli kogos obrazasz , to mozesz dostac po uszach, ale masz 33 lata , czy tam ile , powinienes o tym wiedziec bratku.
Chyba , ze faktycznie bawisz sie w trolling , wtedy , jestes usprawiedliwony , ze tak to niefortunnie ujme
co do filmiku, no koles wesoly, w jego wieku chcialbym byc optymista takim jak on, na co sie jednak nie zanosi.
Wyszaleć się najebać i od razu człowiekowi przechodzą myśli samobójcze tak częstą towarzyszące ,,Kujonkom" bez życia osobistego.
Nie jestem kujonkiem i nie mam życia osobistego
Cóż tu kurwasz począć?
Alkohol zabija szare komórki, dlatego nie piję go zbyt dużo. Od czasu do czasu napije się trochę likieru lub kieliszek dobrego drogiego wina. Picie alkoholu aby się odurzyć jest dla ludzi z niższych warstw społecznych. Zostało to udowodnione naukowo.
...burżuj jebany
Alkohol zabija szare komórki, dlatego nie piję go zbyt dużo. Od czasu do czasu napije się trochę likieru lub kieliszek dobrego drogiego wina. Picie alkoholu aby się odurzyć jest dla ludzi z niższych warstw społecznych. Zostało to udowodnione naukowo.
I TAK UMRZESZ ! Jak inni ...
pojebało cię ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów