@2xUP
Niczego nie zrobiłem, a jeżeli wpadną mi w łapy kolejne tego typu informacje to je tutaj wrzucę ... lubię czytać spiny idiotów
honestly napisał/a:
Kurwa jestem z Was dumny. Po raz kolejny pokazujecie, że ten portal i użytkownicy mają klasę, oczywiście po za autorem tematu, ale to pewnie jakiś polski cygan... Pozdro
Polskich cyganów szukaj w swoim otoczeniu, jestem Polakiem z krwi i kości i jestem z tego dumny.
Szkoda tylko, że klasę tego portalu zaśmiecają takie kmiecie jak Ty, nic sensownego nie ma do powiedzenia, gówno wie, nie przeczyta wcześniejszych komentarzy, które wyjaśniają wiele nieprawidłowości ... ale musi wcisnąć swoje 3 grosze, pewnie jesteś z rodziny Jehowych, nikt ich nie chce, a mimo to oni wszędzie się muszą wpier*olić.
rusofil napisał/a:
Kurwa, kolejny jebany polaczek (celowo z małej) - oszust i złodziej. No tak, trzeba się dorobić, nawet jeśli chodzi o sumę kilku złotych. A potem narzekają, że w Polsce złodziejstwo. Każdemu, kto tak kantuje, powinno się zwyczajnie ujebać ręce tępą siekierą, złodziejstwo trzeba tępić. Taka gimbazjada nie różni się w żaden sposób od naszych bezmózgich polityków, którzy okradają nas na każdym kroku. Żałosne. Ale cóż, większość polaczków (w końcu Polska dzieli się na Polaków i polaczków, z czego ci drudzy stanowią większość) ma w domu patologię i brak zasad. Czego od nich oczekiwać...
W sumie mógłbym Ci powiedzieć to samo co temu durniowi u góry, ale chciałbym zaznaczyć, że zarzucasz mi coś, czego nie zrobiłem. Widzę, że w tytule pochwaliłaś się swoim zawodem... skoro się sprzedajesz to jakim prawem mnie nazywasz złodziejem ?
Ciekawe czy Ty odprowadzasz podatek od każdego swojego klienta ... hmmm ?