📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiedziałem, że prędzej czy później moje miasto tutaj trafi... SIERADZ KURWA, miasto gdzie strażnicy więzienni strzelają do policjantów, wszyscy seplenią jak kolega wcześniej zauważył, jak widać na filmiku jest nawet jakiś gej i jakiś tępy frajer, który zgrywa cwaniaka, a jebany ma radary zamiast uszu. ALE I TAK ZAPRASZAM, JEST ZAJEBIŚCIE!
jak pokurwionym trzeba być żeby podawać imię i nazwisko jakieś normalnej dziewczyny na forum? i to jeszcze takim jak sadistic? Toż ona życia facebookowego już nie będzie miała.
fuXx napisał/a:
0:53 - Natalia Wolniak
Bawiłem się z nią w styczniu u koleżanki na studniówce:P
jak pokurwionym trzeba być żeby podawać imię i nazwisko jakieś normalnej dziewczyny na forum? i to jeszcze takim jak sadistic? Toż ona życia facebookowego już nie będzie miała.
Dziewczyna nie wiedziała co odpowiedzieć gościowi to powiedziała "aha"
Jeszcze zapomniałem dodać, to dokładnie w tym samym mieście w sondzie zrobią przez dokładnie tą samą "telewizję internetową" był pamiętny tekst "Zalegylazywować Marihunuaineinauneuinirweuianuifnduiwenueasunenen" czy jak to tam było.
Voltron napisał/a:
ten ostatni w bialym dresie jaki cwaniaczek, widac ze wpierdol chce.
faktycznie ona ;p fuckable. jest na FB. proponuje jej zrobic maly sadolowy spam xD
bawiles czy zabawiales sie? sprecyzuj
Bawiłem się. Zabawiałem się z inną
(opcja usun bylaby przydatna)
z tymi osobami co się wypowiadały można by zoorganizować zlot Swingersów w Sieradzu... Pedałka bym chciał zobaczeć w akcji z gościem od tabletek !
"A zabrałbym do pawu bo tu jest pawów dużo"
Chodziło mu o pawie jebanemu ? Oo
Chodziło mu o pawie jebanemu ? Oo
Podchodzisz do laski i mówisz jej:"Fajne masz buty.Daj się przelecieć"
ten szczerbaty od tabletek to założyciel tego serwisu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów