...wkurzającemu barmanowi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co kraj to inne prawo, ale nie mam czasu na liczenie 100 monet żeby 2 euro uciułać z tego jak czeka za barem 200 klientów po piwo. A jak odmówisz takiemu przyjęcia tych klepaków to momentalnie znajduje normalne banknoty i monety o wyższym nominale niż 5 centów. A co do takich zachowań jak twój kolega to się nie chwytam takich zachowań ;P Nie w mojej naturze bycie chamskim i złośliwym.
A nie pomyslales ze niektorzy sa turystami, jak sam mowiles rozne nacje, i po prostu chcieli sie pozbyc bilonu przed powrotem zeby nie trzymac potem tego w domu? Kazdy tak robi
BMWswap napisał/a:
ten pomysł można stuningować, otóż: zamiast tego talerzyka, przykryć to zwykłą kartką i wtedy odwrócic a kartke wysunąć, niech stoi na blacie
Stół nie ma powierzchni gładkiej jak kartka. Więc woda mogła by Ci spierdolić.
Loth1207 napisał/a:
A nie pomyslales ze niektorzy sa turystami, jak sam mowiles rozne nacje, i po prostu chcieli sie pozbyc bilonu przed powrotem zeby nie trzymac potem tego w domu? Kazdy tak robi
Kurwie też rzucisz worek miedziaków?
Chociaż skoro ludziom nie przeszkadza, że zwyczajnie od nich jebie, to inne zasady związane z funkcjonowaniem w społeczeństwie też można dowolnie interpretować.
ja bym wpuścił tam jakis cyklon B na pewno by go nie było widać a zabawa przednia!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów